Scorp Hesap silme


Scorp hesap silme işleminin yapılması için uygulama üzerinden herhangi bir menü bulunmamaktadır. Bu nedenle hesap silme hakkında şimdilik detaylı bir bilgi vermek mümkün gözükmüyor. Ancak yinede hesabınızı kapatmak için denemeniz gereken bir yol olan Scorp iletişim merkezine mail atmanız. 

Scorp Hesabı Nasıl Silinir ? 

Scorp hesabını silmek isteyenler kullanıcılar öncelikle aşağıdaki scorp iletişim linkine tıklıyarak burada yer alan formu doldurup kapatma isteğini göndermeleri gerekiyor.



Scorp Hesap Silme Linki : https://scorpapp.com/contact


Scorp hesap silme işlemi yukarıda yer iletişim linkine tıklayarak ulaşacağınız iletişim formunu doldurup hesabınızı kapatmak istediğinizi bildirmeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra e-posta adresinize hesabınızın kapatıldığına dair bir mesaj gelecektir. Tabi bunu yaparken vereceğiniz bilgilerin Scorp üyeliğinizi yaparken kullandığının bilgilerle aynı olması gerekmektedir.

  • Konu bölümüne: Hesabımın Kapatılması Talebi 
  • Mesaj bölümüne: "Scorp Hesabınızın kalıcı olarak tamamen kapatılmasını istiyorum ve sisteminizde kayıtlı olan e-posta adresimin, sistemden tamamen çıkartılmasını talep ediyorum" gibi bir cümle kurarak gönder butonuna basınız.


Scorp Hesap Silme talebiniz ilgili yönetici tarafından değerlendirildikten sonra e-posta adresine bilgilendirme mesajı alacaksınız. Scorp hesap silme işleminin ne kadar süre içerisinde gerçekleşeceği hakkında ise bir bilgi verilmemektedir. Eğer hesabınız aradan geçen zaman içerisinde hala silinmemiş ise tekrar mesaj göndermeniz de faydalı olacaktır.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :