Stardoll Hesabı Kapatma

Stardoll, eğlence, moda ve arkadaşlıktan hoşlanan herkes için sanal kağıt bebek giydirme topluluğu sitesi olup, Stardoll hesabı kapatma işlemine karar vermiş olanlar aşağıda bulunan linki tıkladıktan sonra ekrana gelen üyelik bilgilerinizi girdikten sonra hesabınızı kapatabilirsiniz.






Stardoll Hesap Kapatma Linkihttp://www.stardoll.com/tr/help/optOut.php









Hesabınızı kapatmadan önce üyelik sözleşmesindeki aşağıda yazılı maddeyi okumanızı öneririz.


10. Üyeliğin Askıya Alınması ve Sona Erdirilmesi
Stardoll, bu sözleşmede yer alan şartları veya Web sitesinde yer alan kuralları ihlal etmeniz ve hesabınızı 4 ay veya daha uzun bir süre kullanmamanız durumunda üyeliğinizi sona erdirir ve hesabınızı kapatma hakkına sahiptir. Hesabınız aynı şekilde, satın aldığınız eşyaların veya hizmetin ücretini ödemediğinizde veya aşağıda 15. maddede belirtildiği üzere izinsiz ve ödeme yapmadan bir alışveriş yaptığınızda da kapatılır.
Üyeliğiniz sona erdiğinde, Superstar üyeliğinizde ne kadar süre kaldığı dikkate alınmaksızın üyeliğiniz sona erdirilmiş olacaktır ve stardollar’larınıza ceza olarak el konulacaktır.
Stardoll, üyeliği sona eren ve aynı şekilde hesabı kapatılan bir üyeye ait kişisel verileri saklama hakkına sahiptir. Bu konu ile ilgili olarak yukarıda yer alan 3. maddeye bakın.
11. Hukukun Seçimi ve yargı yetkisi
Bu sözleşme İsveç yasalarına göre düzenlenmiştir ve yerel kanunların uygulanacağı Amerika İngiltere veya Almanya’da yaşamıyorsanız Stokholm’daki mahkemeler yargı yetkisine sahip olacaktır. Amerika için Kaliforniya’da bulunan yerel federal mahkemeler, Almanya için Dusseldorf’da bulunan yerel mahkemeler ve İngiltere için ise İngiltere ve Galler mahkemeleri yargı yetkisine sahiptir. Eğer bu sözleşmenin herhangi bir kısmı geçersiz kabul edilirse bu durum, sözleşmenin diğer kısımlarının geçerliliğini etkilemeyecektir.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

5 yorum :