outlook hesap silme


Outlook güncellemesinden sonra mail yönetimi anlamında büyük bir gelişme kaydederek kullanıcıları fazlasıyla memnun etmiş olsa da  günümüzde en çok kullanılan mail hizmetlerinden biri olan hotmail hesabı farklı nedenlerden dolayı silmek isteyen bir çok kullanıcı bulunmaktadır.

outlook üyelik iptali işleminin nasıl yapıldığı kısaca anlatma gerekirse aşağıda bulunan link yardımı ile hesap silme sayfasına yönlendirileceksiniz. 

outlook hesap silme linkihttps://account.live.com/CloseAccount.aspx




Linke tıkladıktan sonra bazı güvenlik adımları bulunmaktadır. Sizden hesabınızı doğrulamak istenmektedir.Bunun için cep telefonunuza kısa mesaj ile doğrulama kodu gönderilmektedir.Doğrulama işlemini yaptıktan sonra outlook hesabınıza 1 ay ( 30 gün ) süreyle giriş yapmaz iseniz hesabınız otomatik olarak de-aktif olmaktadır.Bir sonrası hesabınıza giriş yaptığınız zaman tekrar hesabınızı aktif ederek kullanıma devam edebiliyorsunuz. Outlook hesabı silme işlemini gerçekleştirdikten sonra buna bağlı olarak bir çok Microsoft üyelik hesabınız da iptal olacağınız unutmayınız.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :