Madbid Üyelik İptali


Dünyaca ünlü açık arttırma sitesi olan Madbid dünya genelinde faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Sıradan sistemlerden farklı bir sistem ile çalışan site, piyasadan çok daha ucuza satın alabileceğiniz ürünler olsa da sistem bir o kadar da riskler içermektedir. 

Madbid üyesi olan kullanıcılar karşılaştıkları riskler yada herhangi bir neden den dolayı Madbid Üyelik İptali istemektedirler. Hesap kapatarak ve üyelik sonlandırmak isteyen kullanıcılar bu yazımızı okuduktan sonra Madbid hesapları kolayca silinecektir.


Madbid Hesap Silme - Üyelik İptali Nasıl Yapılır 


Öncelikle Madbid üyelik iptali işlemi için Madbid hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Kullacı adınızı ve şifrenizi unuttuysanız öncelikle bunları hatırlamalısınız. Giriş Yap butonuna tıklayarak açılan sayfadan hesap bilgilerinizi vererek giriş yapınız, buradan profil isminize tıklayarak "Hesabım" menüsüne gitmeniz gerekmektedir.


Daha sonra gelmiş olduğunuz Hesabım menüsünden hesap bilgilerinizi düzenlemek için kullanılan sayfaya geliniz. Bu sayfada en alt taraf da yer alan "Madbid Hesabınızı Kapatmak İstiyorsanız Buraya Tıklayınız" yazan bölüme tıklayarak üyelik iptalinin gerçekleşeceği bölüme gidiniz.




Bu açılan küçük ekranda Madbid hesap kapatmak isteğinizden emin olup olmadığınızı soran bir soruyla karşılaşacaksınız. Eğer iptal etmekten eminseniz "Evet Lütfen" linkini tıklayarak işlemi sonuçlandırabilirsiniz. Son olarak, evet dedikten sonda artık tüm hesap iptalleri yapılırken sitelerin kendilerini geliştirmeleri ve şikayetleri dikkate almaları için tasarlanmış kapatma nedenleri kutucuğuna gelmiş olmalısınız. Bu bölümde yer alan seçeneklerden dilediğinizi seçip gönül rahatlığıyla "Delete" tuşuna basabilirsiniz.



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :