facebook grup silme

Bu makalemizde facebook grup silme nasıl yapılır anlatmaya çalışacağız. Facebook Grup aile, takım arkadaşları veya çalışma arkadaşları gibi çevrelerin birbirleriyle iletişim kurmayı kolaylaştıran bir hizmettir. 

Facebook grup silme işlemini gerçekleştirmeden önce burada yayınlanan fotoğraflar veya belgelerin de silineceğini hatırlatmak isteriz.Öncelikle facebook üyesi kalmayan grupları otomatik olarak sildiğini ve bir grup oluşturduysanız önce tüm üyeleri, sonra da kendinizi çıkararak grubu silebileceğinizi söyledikten sonra; 


  • Grubun üst kısmında "Üyeler " bölümüne tıklayınız. 
  • Burada yer alan adlarının yanındaki simgesine tıklayarak "Gruptan Çıkar'ı"' tıklayınız. 
  • Son olarak Üyeleri çıkardıktan sonra kendinizi de gruptan çıkarın 

Üyesi olduğunuz gruplardan çıkmak için de; grup sayfalarına girecek ve "Gruptan Ayrıl" butonuna tıklayarak facebook grubundan ayrılabilirsiniz.Eğer kayıt olunan grup sayısı fazla ise bu işlem biraz zaman alabilir.Bunun için tarayıcılara yükleyeceğiniz "facebook grup silme toplu" eklentilerini kullanarak daha hızlı sonuç alabilirsiniz.Aşağıda sizler için şeçtiğimiz bazı eklenti programlarını kullanabilirsiniz.

imacros chrome eklentisi
imacros firefox eklentisi
imacros explorer download


Not: Bu grubun ilk yöneticisi ve kurucusu değilseniz, grubun kurucusu grubu kendi isteğiyle terk etmediği takdirde, silemezsiniz.







Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :