defacto üyelik iptali

Kadın ve Erkek modasındaki son gelişmeleri takip ettiğiniz hem bütçenize hemde zevkinize hitap Defacto,  ayrıcalıklarını defacto online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. DeFacto, Zeki Cemal Özen tarafından 2003 yılında Ozon Tekstil çatısı altında kurulmasından itibaren her sene kendisini yenileyerek, büyüterek bugün Türkiye genelinde 214 mağazaya ulaştı. Kot pantolona karşı takındığı tutum ile kendi tarzını agresif olarak devam ettiren ve büyük yankı uyandıran DeFacto, artık giymekten sıkıldığımız kot pantolonlarını raflara kaldıran bir marka. Peki defacto üyelik iptali nasıl gerçekleştirilir ve üyelik iptalinden sonra hesabınız ile ilgili hangi işlemler yapılır. 

Defacto üyelik iptalleri için online site üzerinde herhangi bir link yardımı bulunmamaktadır.Ancak destek@defacto.com.tr adresinize üyelik iptalini istediğiniz mail atarak üyelik iptalinizin yapılmasını isteyebilirsiniz. 



Defacto Sipariş İptali

Siparişinizin güvenliği ve doğru şekilde teslimatın gerçekleştirilmesi için siparişiniz oluştuktan sonra herhangi bir değişiklik maalesef yapılamamaktadır. Eğer siparişinizi iptal etmek istiyorsanız lütfen 444 27 15 numaraları müşteri hizmetleri hattımızı arayınız ya da destek@defacto.com.tr e-mail adresine mail göndererek talebinizi iletiniz. Not: Lütfen taleplerinizde sipariş numarası bilgisini iletmeyi unutmayınız. Defacto üyelik iptali gerçekleştirmeniz durumunda defacto indirim kuponu gibi sizin için özel hazırlanan kampanya ve fırsatlardan mahrum kalacağınızı hatırlatırız.




Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :