vitamin üyelik iptali


Türk Telekom iştiraki, Türkiye’nin en büyük eğitim teknolojileri şirketi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ’nin 26 yıllık birikiminin ürünü olan Vitamin, Türkiye’nin en zengin içerikli online eğitim destek hizmetidir.

Vitamin'e tüm öğrenciler ve tüm öğretmenler üye olabilir. Öğretmenler için deneme kullanımı söz konusu değildir çünkü öğretmen olan kullanıcılar, Vitamin’e girdikleri andan itibaren Vitamin 4. sınıfın tüm özelliklerini ücretsiz ve sınırsız kullanım hakkına sahiptirler.

TTnet vitamin paketi iptali için aşağıda bulunan resimlere gözatıp en kısa yoldan vitamin üyelik iptali gerçekleştirebilirsiniz.Tabiki öncelikle www.vitaminegitim.com adresine üye girişi yapmalısınız.

Satın aldığınız Vitt, her ay düzenli ödeme talimatı verilen Vitt Hesabı ise, bu Vitt'in düzenli ödeme talimatını iptal edebilirsiniz. Böylece bir sonraki ay üyeliğiniz aktif olmayacaktır.Ancak almış olduğunuz Vitt, tek bir ödeme ile alınmış bir Vitt ise maalesef iptal işlemi gerçekleşmez. Tek seferde alınan sınav, canlı sınav gibi Vitt'lerin iade imkanı bulunmamaktadır.

Aylık Vitt'lerden almış olduğunuz Vitt'in ödeme talimatını iptal etmek için, "Benim Vitt'lerim" alanının sağ alt köşesindeki "Vitt İşlemlerim" düğmesine tıklayınız. Açılan ekranda ise yine sağ altta görülen "Ürün İptali" düğmesine tıklayınız.

Karşınıza, "Ürün İptal" ekranı çıkacaktır. Burada, iade etmek istediğiniz Vitt'in yanındaki "İptal et" düğmesine tıkladığınızda ise onay almak üzere tekrar şifreniz sorulacaktır.

Şifrenizi doğru girdikten sonra işleminizin onaylandığını göreceksiniz. İptal ettiğiniz Vitt'i, yenilenme zamanına kadar "Benim Vitt'lerim" altında görmeye devam edeceksiniz. Sonrasında ise Vitt'iniz yenilenmeyecek ve "Benim Vitt'lerim"den silinecektir.

vitamin ücretsiz kaydol
https://www.vitaminegitim.com/ilkokul/uyeol.jsp?r=7G&ref=dene_ana




 

















Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :