Twitter e-posta(mail) Bildirim Kapatma

Twitter E-Posta (Mail) Bildirimleri 

Nasıl Kapatılır?

Dünyada en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından biri olan Twitter'da her geçen gün yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. Bu paralel oalrak Twitter geliştikçe, kullanıcılara  bir çok ayarları yapabilme imkanını da bizlere sunmaktadır. Halen Twitter kullanıcısı iseniz ve twitter hesap silme işlemi yapmadıysanız işinize yarıyacak bir ayarda bahsetmek istiyorum.

Twitter'da kullanıcılarla etkileşim halinde olunca mail adresinizde çok sayıda twitter e-posta bildirimlerin olduğunu görmekteyiz.Bu durum mail adreslerinin adeta birer çöplüğe dönüşmesine sebep olmaktadır. Bu durumdan kurtulmak ve mail adresinizin daha kullanışlı olmasını sağlam için aşağıda verilden adımları takip ederem Twitter hesabınızın ayarlarında yapacağınız ufak bir değişiklikle, sorunu çözmüş olcağız. 

 

Twitter E-Posta Devre Dışı Bırakma
 Twitter Mail Ayarları :
*Öncelikle twitter hesabınızı açınız ve sol üstteki profil resminize basarak,  ayarlar bölümüne geliniz.

*Sol tarafda açılan ayarlar menüsünden "E-Posta Bildirimleri" butonuna basın.

*E-Posta etkinleştirdi yazısının yan tarafındaki "Kapat" butonuna basmanız mail adreslerinizi çöplük haline getiren twitter otomatik mail bildirimlerini kapatmış olacaksınız.



Twitter Mail Ayarlar

*Dilerseniz twitter e-posta bildirimlerini kapatmadan da istemediğiniz bildirimleri durdurabilirsiniz.
*Bunun için "Sen ve Tweetlerinle ilgili etkinlikler" bölümünden dilediğin kutucuğun işaretlerini kaldırarak, e-posta gelmesini engelleyebilirsiniz.

Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

5 yorum :