Zoom Hesap Silme

Zoom hesap silme işlemi nasıl yapılır?


Karantina süreci içerisinde bir anda popüler olan Zoom Cloud Meeting uygulaması görüntülü görüşmeler için adeta biçilmiş kaftan olarak gösteriliyordu. Fakat daha sonraları gündeme gelen gizlilik endişeleri, Zoom uygulamasının popülerliğine gölge düşürmüşe benziyor. Sizde güvenlik endişesi yaşayanlardan mısınız ve Zoom hesap silme işlemini nasıl yapılır ? öğrenmek istiyorsanız anlatmaya çalışalım.


Bu yazımızda kısaca sadece Zoom uygulamasını silmekle kalmayacak, Zoom hesabınızı da silerek nasıl kendi güvenliğinizi sağlayacağını anlatacağız. Aşağıdaki adımları uygulayarak hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.

Zoom hesap silme işlemi nasıl yapılır?


1. Önce Zoom hesabınız ile uygulamaya giriş yapınız.
2. Daha sonra (giriş işleminden sonra) profilinizden "Account Management" > "Account Profile" bölümüne giriniz.
3. "Terminate My Account" seçeneğine tıklayınız.
4. Zoom uygulaması hesap silme istediğinizi onaylamak için Evet seçeneğine tıklayın. Bu işlemden sonra Zoom hesabınız kalıcı olarak silinecektir.
5. Hesabınız silindiğinde sistem sizi anasayfaya yönlendirecek ve "Terminate your account success" bildirimini göreceksiniz.






Zoom Hesap Silme Linki







Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :