FaceApp Silme


FaceApp uygulaması fotoğraflarda yüzlerin oldukça gerçekçi dönüşümlerini elde etmek için kullanılan ve yapay zeka kullanan Rus firması Wireless Lab tarafından geliştirilerek piyasaya sürülen mobil bir uygulamadır.

Uygulama, yüz hatlarında yaptığı değişiklikle daha genç görünüm yada daha yaşlı görünme veya cinsiyet değişikliği gibi seçenekler sunmaktadır. Fakat çok kısa sürede dünya çapında kullanılması, beraberinde bazı soruları getirmiştir. Bunlardan en önemlisi acaba kişisel bilgilerim çalınıyor mu ? sorusudur. Buna benzer sorunlardan ötürü uygulamayı indiren kullanıcılar FaceApp silmek ve açtıkları hesapları kapatmak için bir arayışa girmişlerdir.


FaceApp nasıl silinir: FaceApp'ı silerseniz hala fotoğraflarınıza erişebiliyor mu?


FaceApp, çoğu görüntüyü yükleme tarihinden itibaren 48 saat içinde sunucularımızdan silindiğini söylüyor. Emin olmak için her zaman ayarlarınıza girebilir ve uygulamaya ilk verdiğiniz erişimi geri alabilirsiniz. Faceapp ios ve Faceapp android telefonlardan kaldırmak için yapılması gerekenleri anlatmaya çalışalım. Ama öncelikle uygulamayı silmeden resimlerin sunucudan kaldırılması talep etmenizde fayda var.

Bunun  için FaceApp mobil uygulamasından Ayarlar > Destek > Hata bildir bölümünü kullanarak konu satırına da "gizlilik" ibaresini kullanarak resimlerinizin faceapp dan kaldırılması konusunda talebinizi gönderebilirsiniz.Böylece sunucularda tutulan resimlerin kaldırılmasını istemiş oluyorsunuz. Telefondan uygulamayı silmek için;




-Ayarlar'a gidin =>  FaceApp'a gidin ve erişimi kaldırmak için düğmeyi çevirin.

-Blok titremeye başlayana kadar baş parmağınızı basılı tutun, daha sonra silebilirsiniz.

-'X' e basın ve artık 
FaceApp silmiş olmanız gerekiyor.
FaceApp sunucularına yüklediğiniz resimlerin silinip silinmediği konusunda soru işaretleri olasada sunucudan fotoğrafların silinmesi talebinde bulunmayı unutmayın.

Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :