Truecaller Numara Silme


Truecaller Numara Silme ! Truecaller Hesap Silme ! Truecaller Hesap Kapatma

Truecaller Rehberinden numaranızı silmek için öncelikle Truecaller hesabımızı pasif hale getirmemiz gerekmektedir. 

İphone için:Truecaller uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki ikona basınız. Daha sonra sırayla “Truecaller Hakkında => Aşağı kaydırın =>Hesabın Etkinliğini Kaldırın” a basın. 

Android için:Truecaller uygulamayı açın sol üst köşedeki insan ikonuna basınız. Daha sonra sırayla “Ayarlar => Hakkında => Hesabın Etkinliğini Kaldırın” 

Windows phone içinTruecaller uygulamayı açın, sağ alttaki üç noktalı menü butonuna basın sırasıyla “Ayarlar=> Yardım => Hesap Etkinliğini Kaldır” 




Gelelim Truecaller Numara Silme işleminin nasıl gerçekleştirileceğine;
Truecaller son dönemlerde ve yeni anlaşmalarla ileride daha popüler olacak olan, hepimizin yakından tanıdığı CIA benzeri bir dialer yani uluslararası telefon rehberi havuz uygulamasıdır. Truecaller uygulamasını android yada iPhone telefonlarınıza yüklediğinizde tüm rehber bilgileriniz artık üçüncü kişilerin eline geçmiş durumdadır. 

Uygulamayı yüklediğinizde siz de bilmediğiniz bir numarayı arattığınız bu numara eğer rehber havuzunda kayıtlı ise kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Truecaller uygulamasını Truecaller uygulaması üzerinden telefon numaranızı ve isminizi silmek için aşağıdaki linke tıklayın. Linke ulaştığınız zaman telefon numaranızı girip, neden silmek istediğinizi belirttikten sonra Listeden Çıkar butonuna tıklayınız artık rehber havuzundan çıkarılmış olacaksınız. En azından uygulamayı yazan dedikleri böyle.Siz siz olun sonradan pişman olacağınız uygulamalardan uzak durun.

Truecaller Numara Silme Linki; https://www.truecaller.com/tr/unlist





Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :