odnoklassniki hesap silme


2006 yılında Rusya da kurulan odnoklassniki yapmış olduğu paylaşımlar ve üye sayısı ile adından çok sık söz ettirmektedir. Üye sayısındaki artışın yavaşlaması ve gerilemesinin nedenleri arasında üye olunurken kullanıcıdan istediği cep numarası sayılabilir.


Üye kaybı yaşamasındaki bir diğer neden ise kullanıcıların artık siteyi sıradan görmeleri dir. Beklentilere cevap vermeyen bir yapıda olması sitenin gerilemesindeki en temel neden olarak görebiliriz. Üye olan kullanıcıları Odnoklassniki hesap silme isteklerini site içerisinde yer alan hesap kapama paneli yardımıyla gerçekleştirebilirler. Kullanıcı sözleşmesinde de tarafların sözleşmeye bağlı kalmaksızın diledikleri zaman üyelikleri iptal etme haklarının olduğu açıkça belirtilmektedir. 








-Odnoklassniki hesap silme işleni kısaca anlatmak gerekirse; Öncelikle hali hazırda bir hesabınızın olması gerekmektedir.Hesabınızı silmek istiyorsanız öncelikle kullanıcı adınız ve şifreniz ile girişinizi yapmalısınız. 


-Daha sonra profilinize girdiğinizde "Изменить настройки" (Ayarları Düzenle) linkine tıklayarak ilk adımı atmış olacaksınız.


-Devamında karşınıza yeni bir pencere daha gelmelidir. burada yer alan ve hesabı kapat anlamına gelen "Закрыть профиль" linkine tıklayarak, işlemin sonlarına doğru gelmiş olacaksınız.


-Son olarak bu işlemi geri alamayacağınız ve bu işlemi yapmaya emin misiniz yönünde uyarı metni gelecektir.Sol tarafta evet sağ taraftaki hayır seçeneklerinden evet olanını seçerek hesabınıza 14 gün içinde giriş yapmadığınız halinde silinmiş olacaksınız.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

1 yorum :