Mesaj Engelleme (SMS)


Kronikleşmiş ve cep telefonu kullanıcılarının büyük sorunu haline gelmiş olan sizden habersiz ve izniniz alınmadan cep telefonlarınıza gelen mesajları (sms) yürürlüğe giren e-ticaret yasası ile istemediğinizi kullanmakta olduğunuz operatörlere iletmeniz durumunda mesaj engelleme servisi yardımıyla engelleyebilirsiniz.

Turkcell mesaj engelleme servisi sayesinde mesajlarını almak istemediğiniz numaraları, oluşturduğunuz SMS Engelleme Listesine ekleyerek mesajları engelleyebilir veya SMS İzin listesi oluşturarak belirli kişilerin size mesaj göndermesini sağlayabilirsiniz. Turkcell mesaj engelleme servisini devreye almak için "AC SMSENGELLE" yazıp 2222’ye mesaj atmanız yeterli oalcaktır. Aynı şekilde kapatmak için de  "KAPA SMSENGELLE" yazarsanız hizmeti sonlandırmış olursunuz.Bu hizmetden faydalanmak için 0,99TL ödemeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.



Yine aynı şekilde Avea kullanıcıları da  dilediklerinde SMS ve Çarğı Engelleme servisinde faydalanabilirler. İstemediğiniz kişilerden çağrı ve sms olmak istemiyorsanız  Çağrı Engelleme servisini kullanmaya başlamak için “ENGELLE” yazıp 5555’e gönderebilirsiniz. Üyeliğiniz etkinleştirildikten sonra engellenen ya da izin verilen listelerini oluşturmaya başlayabilirsiniz. Servisi iptal etmek için “IPTAL ENGELLE” yazıp 5555’e gönderebilirsiniz. 
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :