farmasi üyelik iptali


Kozmetik sektörünün adını sıklıkla duyduğumuz firmalarından olan farmasi, bayanların makyaj malzemeleri satın aldıkları dünya çapında yaygın bir kuruluştur.Peki farmasi üyelik iptali nasıl ve neden yapılır ? 

Farmasi ürünlerini hem satın almak hemde üyelik avantajlarından olan %30 indirimli alışveriş yaparak satışlarından ekstra kar elde etmek isteyenler farmasi üyelik işlemini gerçekleştirmektedir.Üyeliklerini sonlandırma ve hesaplarını kapatmak isteyenler için aşağıdaki açıklamaların faydalı olacağını düşünmekteyim.

Farmasi’ye üye olduğunuz ve 6 ay boyunca hiç bir ürün sipariş vermediniz bu durumda üyeliğiniz otomatik olarak pasif konuma gelir.Şayet bir yıl içinde sipariş vermemeniz üyeliğiniz iptal olur.





Farmasi Üyelik İptali Nasıl Yapılır


Bunun dışında farmasi üyelik iptali gerçekleştirmek için istifa dilekçesine benzer bir yazıyı e-mail yoluyla şirkete bildirmeniz gerekmektedir.Üyelik iptaliningereçerli olması için yine 6 ay beklemeniz gerekmektedir. Altı ayın sonunda herhangi bir sipariş talebiniz olmazsa üyeliğiniz iptal edilmektedir.

Farmasi üyelik iptali için aşağıdaki örnekte gözüken istifa dilekçesini "bilgi@farmasiint.com" e-mail adresine gönderebilirsiniz.

Farmasi İstifa Dilekçesi Mesajı: 

Merhabalar… 

Ben TC 12345678901 nolu farmasi danışmanı  Hakan Kozmetik (Ad Soyad)  01/01/2015 tarihi itibari ile farmasi üyeliğimden istifa ediyorum. 

Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :