instagram şifremi unuttum

Instagram şifremi unuttum ne yapmalıyım !

Hemen her yerde kullanılan ve artık sayısını bile unuttuğumuz kullanıcı adı ve şifreleri unutmamak elde değil, hesabımı kimse ele geçirmesin diye karmaşık kombinasyonlar kullanılarak hazırlanan şifreleri hatırlamak için not defteri gerekli oluyor.Nerelerde kullanmıyoruz ki ! şifreleri banka hesaplarında, sosyal medya hesaplarında, maillerde, ofis ve bilgisayarlarında vb. Bir hesaplama yaptığımızda bir kişinin en az 10 tane şifresi var dır. Size tavsiyem unutmamak şifreleri bölümlere ayırmanız, sosyal medya şifreleri, mail şifleri ve diğer böylece akılda kalması daha kolay olacaktır.Şifreleri hazırken içerisinde mutlaka 1 büyük harf, bir sayı ve 1 de özel karakter kullanmanız.

Bu kısa bilgiyi verdikten sonra gelelim instagram şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim sorusuna ! 

Cep telefonunuzda yüklü olan instagram uygulaması giriş ekranında bulunan "Unuttum mu ? " kısmına tıklayarak şifrenizi değiştirebilirsiniz. Burada karşınıza kullanıcı adınızı kullanarak, e-posta bilgisi ile yada facebook bağlantı yöntemleriyle şifrenizi tekrar alabilme imkanı verilmektedir. Facebook doğrulama yaptığınız zaman sizden facebook giriş bilgileriniz istenecektir.Facebook kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra instagram hesabınızı geri alabilirsiniz. 





Instagram şifre değiştirme işlemini aynı şekilde masaüstü bilgisayarlarınızda da yapabilirsiniz.Burada cep telefonu uygulamasından farklı olarak e-posta veya kullanıcı adı kullanarak şifre yenileme talebinde bulunabilirsiniz.Instagram üyelik aşamasında kullandığınız mail adresinize yeni şifre talebini içeren mail gelecektir.



Instagram şifremi unuttum e posta mı bilmiyorum ? 

Bu gibi durumlarda instagram'a üye olurken cep telefonu yada facebook kullanıcı bilgisi ile bağlamanızı tavsiye ederiz.Aksi takdirde instagram'a üye olduğunuz mail adresinizi hatırlamıyorsanız yada mail adresinize erişiminiz ortadan kalktıysa üzülerek belirtmek gerekir ki hesabınıza ulaşmanız şuan için mümkün gözükmüyor.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :