Periscope Hesap Silme

Periscope Nedir ? 

Etrafınız da olup biteni doğrudan bir başka kişinin gözlerinden görme fikrinden esinlenerek tasarlanan Periscope Uygulaması ile kendi canlı tv yayınınızı yapabilirsiniz.Son dönemler de popülerliliği giderek artan Periscope aynı zamanda Twitter‘ın resmi uygulaması dır.Kısaca Periscope Nedir ? sorusuna verilecek cevap; cep telefonunuzu kullanarak canlı yayın yapmanızı sağlayan bir uygulama desek yeterli olur sanırım.Aslında bu tür uygulamalar bana hep person of interest dizisini hatırlatmaktadır ! 





Periscope Hesabı Nasıl Silinir ? 

Uygulamayı kullandığınızı düşürsek ve artık silmek istiyorsanız Periscope Hesap Silme işlemi için yapılması gereken bir kaç adım vardır.Öncelikle uygulamadan hesabınız silinmesi için uygulama içerisinde henüz bir seçenek bulunmamaktadır.Bundan aslın bir art niyet anlaşılabilir.


  • Öncelikle hesabınızı silmek için "help@periscope.tv" adresine tabi bu "Twitter" hesabınızda kullandığınız mail adresi olmalıdır. 

Please Delete Account! Periscope !

  • "Delete Account" konulu bir mail atmalısınız. Mail içeriğinde Periscope kullanıcı adınızı ve hesabınızın silinmesini istemelisiniz.(Daha sonra uygulamayı telefonunuzdan kaldırarak Periscope Hesap Silme işlemini sonuçlandırmış olursunuz.

  • Periscope Uygulamasına Twitter Hesabınızı kullanarak üye olduysanız Twitter hesabıza giderek uygulamanın erişimini kaldırmalısınız.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

3 yorum :