trendyol sipariş iptali


Trendyol Sipariş iptallerinizi ürünün tarafınıza ulaştığı günü takip eden 15 gün içerisinde, gerçekleştirebilirsiniz. Trendyol sipariş iptali süresi, eğer ürün kusurundan kaynaklanıyor ise 30 gündür. Trendyol da satılan ürünler, ilgili kampanya döneminde sınırlı sayıda stoklarla satışa sunulduğundan değişim yapılamamaktadır. Trendyol ürün iadesi yapmak için öncelikle iade formunu eksiksiz olarak doldurarak faturanızın ön yüz alt kısımda barkodun üzerinde bulunan sipariş numaranızla birlikte Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile aşağıda belirtilen adrese karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. 

Ayrıca sipariş numaranızı kargo görevlisine belirtmeyi unutmayınız.Sipariş numarası iletilmeyen kargoların iade işlemleri başlatılmayacaktır.Sipariş iptal kargo ücretiniz trendyol.com tarafından karşılanmaktadır. 

Trendyol Sipariş İptali Adresi: DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. Logipark Tesisleri – Orta Mh. Öztaş Sok. No:3 Tuzla / İstanbul
Tel: 0 212 331 0 200 
Fax: 0 212 332 18 93




Sipariş iptali yapmadan önce siparişinizi ana sayfanızda yer alan "Hesabım" sekmesinden kontrol ederek siparişinizin "Hazırlanıyor" yada "Kargoya Verildi" statüsünde değilse talebinizi iptal etme sebebi belirterek "Mesaj göndermek istiyorum" butonuna tıklayarak veya destek@trendyol.com adresine e-mail göndererek yapabilirsiniz.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :