instagram efekti

Instagram kullanıcı sayısının milyonlara ulaşmasından sonra daha fazla fotoğraf çekmeye ve paylaşılmaya başlandı.Akıllı telefonları olanlar için instagram efekti verilmiş bir fotoğrafa sahip olmak çok kolay peki akıllı telefonunuz yok yada pc de bulunan fotoğrafınıza instagram efekti vermek istiyorsunuz.Bunun için yapmanız gereken instagram efekti verme özelliği olan sitelere göz atmak olacaktır.Ayrıca Photoshop bilgisi olanlar da bu işi kolaylıkla yapabilirler.Aşağıda örnek olarak vereceğimiz siteleri inceleyerek kolayca fotoğraflarınıza dilediğiniz instagram efekti uygulayabilirsiniz.

Efekt sitelerinden ilki Rollip

Üyelik gerektirmeyen Rollip siteyi kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraf yükleyebilir ve instagram efekti vermeye başlaya bilirsiniz.Dilerseniz düzenlediğiniz fotoğrafları çevrenizle paylaşabilirsiniz.



Bir diğer site olan Pixlr-o-Matic sitesi geniş efekt paleti ile sizlere onlarca efekt verme imkanı sağlıyor.Sitede resimleri bilgisayarınızdan yükleyebileceğiniz gibi dilerseniz webcam dan da fotoğraf çekip düzenleyebilirsiniz.Su sitede uygulayacağınız efektler instagram efekt paletine en yakın efektlerdir.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :