facebook bildirim silme

Facebook kullanıcılarının çok sık karşılaştıkları ve uğraştıran can sıkıcı durumlardan biriside, gerekli gereksi gelen facebook bildirimleri dir. Peki facebook bildirim silme nasıl yapılır ve facebook bildirimlerinden tamamen kurtulabilirmiyiz ? Bu bildirimler çoğu zaman yakın arkadaşlarınızdan gelse de günümüzde artık bildirimlerin çoğu facebook oyun uygulamalarından dır.Bu bildirimler kimi zaman posta kutunuza gelir ve gereksiz yer kaplar.Bu yazımızda *Facebook bildirimleri silme* işlemlerinin yolları kısaca anlatmaya çalışacağız.Aşağıdaki resimli anlatımları takip ederek kolayca "facebook bildirim kapatma" işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Facebook bidirim silme ve kapatma işlemi için öncelikle facebook anasayfasında sağ bölümde yer alan Dünya şekline tıklıyoruz(burası aynı zamanda bildirimleri okuduğumuz yerdir.)Sonra hemen altında bulunan ayarlar kısmına geliyoruz.Burada dilerseniz altta bulunan "Tümünü Göster"seçeneğini tıklayarak gelen bildirimleri silebilirsiniz.



Facebook Bildirim Ayarları ekranında size gelebilecek tüm bildirimler için ayarlamalar yapabilirsiniz.E-posta bildirimleri, arkadaşlarınızın özel hareketleri, doğum günü bildirimleri,safya bildirimleri vs. bunun gibi bir çok bildirim ayarlarını buradan gerçekleştirebilirsiniz. 
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :