twitter nasıl dondurulur

Dünyada en popüler sosyal interaktif paylaşım ağı olan Twitter, 2006 yılında Jack Dorsey tarafından geliştirilmesinden bu yana, gün yüzlerde konu hakkında milyonlarca twit atılmaktadır. Bu haliyle Türkiye de kullanım oranlarına bakıldığında popülerliğini korumaktadır. Bunu Twitter'ın kullanıcı sayısında görülen artış en büyük kanıtıdır. 

Bir diğer sosyal ağ olan Facebook'taki gibi arkadaş sistemi değil de takipçi sistemiyle çalışması popülaritesini arttıran en önemli sebeplerden biridir.Sosyal medyada Facebook'un yarattığı dev tahtın yerini artık Twitter'ın almaya başladığı açıkça söyleyebiliriz. Twitter'da 16 milyondan fazla takipçisi olan Amerikalı ünlü TV yıldızı Kim Kardashian, markalarla anlaşmalı olarak attığı her tweet başına 8 bin dolar almaktadır.Buda gösteriyor ki twitter da takipçi sayısının artması adeta bir gelir kapısı olmak demektir.


Twitter Hesap Dondurma Linki  


Bunun yanı sıra bu kadar hızlı ve geniş kitlere hitap ederek büyüyen ağda, sorun yaşayan hesap sahiplerinde sayısıda azımsanmayacak sayıda dır. Öyle ki arama motorlarına baktığımızda Twitter hesap silme, twitter nasıl dondurulur gibi aramaların sayısı hızla artmaktadır. Twitter nasıl dondurulur konusunda aşağıdaki link ve görsel içerik sizlere yardımcı olacaktır.Şunu unutmamız gerekir Twitter hesap dondurma sadece 30 Günlük süre için geçerlidir. Daha sonra Twitter hesabınız silinir.




Öncelikle "Twitter Profil" resminize tıklayınız ve açılan pencerede "Ayarlar" sekmesine gidiniz. 





Daha sonra "Ayarlar" sayfasının en altında bulunan " Twitter Hesabımı Devre Dışı Bırak " linkine tıklayarak twitter hesabınızın dondurulması işlemini başlatınız.Burada yazılanları dikkalice okuduktan sonra Artık Twitter Hesap Dondurma işlemini sonuçlandırabilir siniz.




Önemli Noktalar : 
  • Kullanıcı verileriniz yalnızca 30 gün saklarız
  • Bu sürenin sonunda hesabınız kalıcı olarak silinir. 
  • Hesabınızı devre dışı bıraktıktan 30 gün içinde tekrar giriş yaparsanız hesabınız tekrar aktifleştirilir.
  • Kullanıcı adınızı yada Twitter adresinizi değiştirmek için hesabını devre dışı bırakmanıza gerek yoktur. Ayarlar sayfasından değiştirebilirsin. T
  • Eğer hesabınızdaki kullanıcı adınızı veya e-posta adresini başka bir Twitter hesabında kullanmak istiyorsanız hesabınızı devre dışı bırakmadan mutlaka bilgilerinizi değiştiriniz.
  • Twitter Kullanıcı verileriniz kalıcı olarak silinene kadar bu bilgileri kullanamazsınız.



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :