avea mesaj engelleme

Bir çok kişinin ortak sorunlarından biri olan operatörlerden gelen reklam içerikli mesajlardır.İzinsiz olarak gelen bu mesajları engelleyebiliriz.Ama tabi ki bir çoğumuz bu mesajların nasıl engelleneceğini bilmiyor yada uğraşmıyor. Avea mesaj engelleme hizmetini öğrenmek ve bu hizmetten faydalanmak için dilerseniz, avea online işlem merkezinden yapabilir, dilerseniz de kısa mesaj yoluyla avea reklam mesajı engelleme hizmetini aktif hale getirebilirsiniz.

Cep telefonunuza Aveadan gönderilen reklam mesajlarını engellemek için ise IPTAL yazın, boşluk bırakın KAMPANYA yazın, ücretsiz olarak 7672’ye sms ile gönderin. 

Örnek : IPTAL KAMPANYA

Cep telefonunuza Avea üzerinden gönderilen diğer firmaların reklam mesajlarını engellemek için IPTAL yazın, boşluk bırakın REKLAM yazın, ücretsiz olarak 7672’ye sms ile gönderin. 

Örnek: IPTAL REKLAM

Bu mesajları attınız takdirde artık telefonunuza reklam mesajları avea operatör sistemi tarafından engellenmiş olacaktır.Talebiniz alındıktan sonra işleminiz 24 saat içerisinde gerçekleştirilecektir.


Not: Dilerseniz avea online işlem merkezinden mesaj gelecek yada gelmeyecek firmaları belirleyerek, dilediğiniz firmalar için filtreleme yapabilirsiniz.Bunun için aşağıdaki resimli anlatımlardan yararlana bilirsiniz. Dilerseniz bu bölümde Avea Mobil Ödeme iptallerini de gerçekleştirebilirsiniz.




Öncelikle Avea online işlem merkezine giriş yapınız.



Daha sonra hat işlemlerinde Avea bilgilendirme mesajları bölümüne gidiniz. 


Buda cep telefonunuzdan yapacağınız Avea mobil ödeme seçeneklerinden dilediğinizi kapatabilirsiniz.Ay sonu sürpriz faturalardan kurtulursunuz.


Yine bu bölümde ave mesaj engellme seçeneğini kullanarak dilediğiniz firmadan daya kuruluştan gelecek olan mesajları engelleyebilirsiniz.Bu işlemi yaparken bankacılık işlemlerinde kullandığınız mesajlarında gelmeyeceğiniz unutmayınız.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :