instagram kaydol


Instagram, yaşamınızı arkadaşlarınızla ve akrabalarınızla paylaşmanın hızlı, güzel ve eğlenceli bir yoludur. Bir fotoğraf veya video çekin, görünümünü değiştirmek için bir filtre seçin, ardından Instagram'da yada dilerseniz Facebook, Twitter, Tumblr gibi diğer sosyal medya çevrelerinde paylaşabilirsiniz. instagram yani ücretsiz fotoğraf paylaşma uygulaması Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı uygulama aracılığıyla sosyal medya servislerinde paylaşma imkanı sağlanmıştır.

Instagram ilk kurulduğunda iphone için yapılmış olsa da,  android platform'lu cihazların yaygınlaşması da bu uygulamanın kullanılabilirliğini oldukça arttırmıştır. İlk zamanlar ünlülerin kendi günlük hayattaki anlık fotoğraflarını bu yazılım üzerinden paylaşması, instagram'ı takip edenlerin sayısında ciddi manada artış meydana getirmiştir.Gelelim instagram kaydol işleminin nasıl gerçekleştireceğimize;




Instagram'a kayıt olabilmeniz için öncelikle bir mobil cihaza sahip olmanız gerekmektedir. Instagram kayıt işlemini tamamladıktan sonra isterseniz hesabınızı ve resimlerinizi herhangi bir bilgisayardan da görüntüleyebilir, yorum yazabilirsiniz.Öncelikle instagram uygulamasını Aplle ios işletim sistemli cihazlarınız için app store' dan, Android işletim sistemli cihazlarınız için google Play adresinden, Windows phone işletim sistemli cihazlarınız için windows phone store adresinden indirebilirsiniz. 


App Store'dan İndir Google Play'den İndir

Uygulamayı yükledikten sonra instagram resmine dokunarak uygulamayı açınız. Instagram'a kaydolurken iki alternatifiniz bulunmaktadır. E-posta adresinizle kayıt açabilir veya facebook hesabınızla instagrama kayıt olabilirsiniz. Instagram'a eposta ile kayıt olurken, hesabınız için bir kullanıcı adı ve şifre oluşturarak, profil bilgilerinizi doldurduktan sonra “bitti” botununa tıklayarak, hesabınıza giriş yapabilirsiniz. 







Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :