turkcell hat iptali

Turkcell Hattımı 

Nasıl İptal Ederim ? 

Turkcell Hat iptali gerçekleştirmek ve detaylı bilgi için 532 nolu Müşteri Hizmetlerimizi arayabilir veya Turkcell İletişim Merkezlerimize gidebilirsiniz. Hat iptali ile iligi talebinizi dilerseniz 0216 633 07 ​27 nolu hatta faks göndererek yapabilirsiniz. Dilerseniz turkcell.com.tr anasayfasındaki giriş bölümünden üye girişi yapıp, online olarak hesap iptali gerçekleştirebilirsiniz.



Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş 
Turkcell Plaza, Meşrutiyet Cad. No:71, Tepebaşı, İstanbul
Genel Müdürlük Telefon No : 0 212 313 10 00
Müşteri Hizmetleri Telefon No : 532 ya da 0 532 532 0000







TURKCELL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE 


                             Kurumunuzun 0532000000x numaralı cep telefonu abonesiyim.Bu nolu aboneliğimi artık kullanmak istemiyorum ve bu telefon hattımın kapatılmasını istemekteyim. Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim. 


26/09/2012 

Ad/Soyad

İmza 

Adres


Turkcell hat kapama ücreti koşulları:

Kampanya kapsamında sağlanan vergiler dahil cihaz taksit tutarının, sözleşmenin feshedildiği tarihe kadar tahsil edilmeyen kısmı ilgili hattın Mobil İletişim Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır. Kredi kartı ödeme tipini seçen müşteriler için ise kalan cihaz taksitleri Kredi Kartı ekstresine yansımaya devam eder. Mobil İletişim Hizmet faturası aracılığıyla ek olarak herhangi bir cihaz ücreti alınmaz. İnternet paketi için erken iptal ücreti: Paketin tanımlandığı tarihten sözleşmenin feshedildiği tarihe kadar Turkcell tarafından verilen data faydaları için sağlanan indirim bedelleri toplamı veya eğer bu tutara göre abone lehine olacaksa söz konusu aykırılığın gerçekleştiği tarihten taahhüt süresi bitimine kadar Turkcell’e ödenmesi gereken data faydalarının KDV, ÖİV dahil aylık paket bedelleri toplamı cezai bedel olarak ilgili her bir Hattımızın Kampanyanın iptalinden sonraki ilk Mobil İletişim ilgili hattın Mobil İletişim Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :