iphone rehber silme

iPhone tefonu olanlar rehberindeki isimlerin tümünü tek seferde silmeleri pek mümkün olmuyor. Her bir kayıt için ayrı ayrı silme işlemi uygulanması gerekmetedir. Bu durum iphone kullanıcılarının en çok yakındığı konulardan birisidir. iphone rehber silme işlemini gerçekleştirmek için kullanılan bir çok yöntem var.

Bunlardan biri iphone'unuz da bulunan tüm kişişel bilgileri, rehber, fotoğraf, sms, notlar, takvim vs. kolayca silinebildiği en kolay yolu olan iphone telefon içeriğinin sıfırlanmasıdır. Sadece rehberdeki bilgileri silmek isteyenler ise ayrıca uygulama indirmek zorundadırlar.

iPhone ayarları sıfırlama işlemi için telefonunuzun Ayarlar- Genel - Sıfırla - Tüm İçerik ve Ayarları Sil , adımlarını takip ederek iPhone içerisinde bulunan kişisel bilgilerinizi, kayıtlı kablosuz ağ parolalarını, duvar kağıdı seçimi gibi mevcut tüm ayarları sıfırlayabilirsiniz. 





Bir diğer yöntem olan ve indireceğiniz iphone rehberi silme programı ile sadece rehberinizdeki kişileri silmek mümkün. My Contacts Backup sayesinde rehberinizde bulunan kişileri hep yedekleyebilir hemde tümünü silebilirsiniz.Uygulamayı indirmek için tıklayınız.

Uygulamanın kullanımı için aşağıda görülen resimleri inceleyebilirsiniz.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :