deezer üyelik iptali

Deezer Üyelik İptali Nasıl Yapılır

Deezer Hesabını silmek mi istiyorsun? Bu durumda müzik arşivine, oluşturduğun çalma listelerine ve favori albüm ve sanatçılarına bir daha erişemeyeceğini bilmen gerekiyor.

Deezer Üyelik İptali işlemi için aşağıdaki açıklamaları takip etmen yeterli olacaktır.

1) Hesabını silmek için bilgisayar üzerinden Deezer'a giriş yap ve ekranın sağ üst bölümündeki çark ikonuna tıkla. 

2) Ayalar seçeneğine girip Bilgilerim sekmesinde ekranın en altına inip "Hesabımı sil" seçeneğine tıkla. Eğer üyeliğini Facebook hesabın üzerinden oluşturduysan ve hesabını silmek istiyorsan bunu Facebook kullanıcı bilgilerinle yapamazsın; bir Deezer şifresine ihtiyacın olacak. 

Deezer Hesap Silme Linkihttp://www.deezer.com/account









Deezer Premium Üyelik İptali için ;
  • Üyelik ödemelerini iptal etmek için üyelik sayfasına yönlendirme yapan bu linke tıkla. 
  • Bu sayfada bulunan iptal seçeneğine tıkla. 
  • Bilgilerini gir ve  birkaç kısa soruyu yanıtla daha sonra üyeliğin iptal olacaktır. 
  • Bir sonraki ödemenden önce üyeliğini iptal ettiğinden emin olmak için lütfen bir sonraki ödemenin gerçekleşeceği tarihten en az 48 saat önce üyeliğini iptal etmelisin.


Deezer üyeliğini iptal ettikten sonra da üyeliğin, ödemesi yapılan mevcut dönemin son gününe kadar devam edecektir. Üyeliğin sona erdiğinde, Deezer'a reklam destekli ve sınırlı erişim sağlayan ücretsiz Discovery üyeliğin devam edecektir. Üyeliğini tekrar başlatmak için hesabına giriş yapıp üyelik sayfasından ödeme bilgilerini yeniden girmen yeterli olacaktır. Ücretsiz Discovery üyeliği ile, Premium+ üyeliğini iptal ettikten sonra bile, favorilerine eklediğin albümlere ve oluşturduğun çalma listelerine erişimin devam edecektir.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :