Digitürk Üyelik İptali



1- Digitürk üyelik iptali talebinizi öncelikle +90 (212) 473 99 99  nolu faksa aşağıdaki bilgilerin bulunduğu tek sayfalık belgeyi fakslamanız gerekmektedir.

Digitürk iptali için gerekli belgeler:


•    Nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi,
•    Ulaşılabilecek bir cep telefon numarası,
•    Neden iptal etmek istediğiniz,
•    İptalini istediğiniz üyeliğinizin numarası veya digital kart numarası
•    İmzanız

Digitürk Müşteri hizmetlerine faks ulaştıktan ve işleme alındıktan sonra, iptal talebi belgenizde bildirdiğiniz cep telefonunuza işlemlerinizin yapıldığına dair bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Kısa mesaj 24 saat içinde ulaşmaz ise, tekrar mesajın alınmadığına dair Müşteri Hizmetlerini 0212 473 73 73 telefondan arayınız. 

2-Dilerseniz Digitürk üyelik İptali talebinizi size en yakın Digiturk Yetkili Teknik Servisine de iletebilirsiniz.Digitürk teknik servis listesini aşağıdaki link yardımıyla ulaşabilirsiniz.

3-Digitürk İptal talebinizi aşağıdaki adrese posta yolu ile de iletmeniz mümkün.
Digitürk Adres Bilgileri:
Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon Anonim Şirketi
Abbasağa Mah. Sungurlar İş Hanı No:45 Kat: 1-2-3 Beşiktaş 34353 İstanbul

Hatırlatma :
Digitürk İptal talebinizi takip eden fatura kesim tarihinden itibaren 2 ay süresince abonelik haklarınız Digiturk tarafından saklı tutulacaktır. Bu süre zarfında iptal talebinizden vazgeçmeniz durumunda Digiturk Müşteri Hizmetlerini(0212 473 73 73) arayarak mevcut abonelik haklarınız ile üyeliğinize devam edebilirsiniz. Bu 2 ay içerisinde mevcut ekipmanlarınızla ücretsiz olarak kısıtlı bir şekilde yayın almaya devam edersiniz.

Digitürk İptal Dilekçesi örneğini görmek için tıklayınız.












Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :