wordpress blog silme

Wordpress Kullanıcı iseniz hesabınızı silmek şua için mümkün değil fakat bloglarınızı bağlı olduğunuz hesaptan silebilirsiniz. 

1- WordPress.com dan hesabımıza giriş yapıyoruz. 
2- Menüden Bloglarım'a tıklıyor, açılan listeden de sileceğimiz blogu bulup altındaki Blog Admin bağlantısına tıklıyor ve blogun yönetim paneline geçiş yapıyoruz. 
3- Silmek istediğiniz blogun yönetim paneli açıldıysa hemen sol taraftaki Araçlar başlığına geliyoruz ve açılacak menüden wordpress blog silme bağlantısına tıklıyoruz. 
4- Blogu sil bağlantısına tıklayınca bu sefer blogu niye silmek istediğimizi soran form geliyor, bu formda en alttaki seçeneği bulup seçimi yapıyoruz. 
5- Seçeneği seçtiğinizde hemen alt kısımda yeni notlar belirecek, bu notlar arasında tik alanını bulup işaretleyin ve "Delete.." diye başlayan butona basıp silme işlemini onaylayın. 6- Yukarıdaki onaydan sonra ekranda bir mesaj belirecek.Mesajda mail adresine gitmenizi ve işlemi onaylamanızı istemektedir. 
7- Mail adresinize gidip wordpress.com tarafından yollanan onay mailini açın ve mail içindeki bağlantıya tıklayıp silme işlemini tamamlayın.




















Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :