instagram hesap dondurma


instagram kullanıcıysanız ve hesabınızı dondurmak istiyorsanız, instagram hesap dondurma işlemi için ilk etap da bir güncelleneme yoktu.Ancak yakında zamandan itibaren Facebook ve twitter da olduğu bigi dondurma işlemlerini de instagram da yapabilirsiniz.

instagram hesabınızı dondurmak için aşağıda yer alan linke tıklayıp, açılan sayfada yer alan "geçici olarak kapatabilirsin" bölümüne tıklamanız gerekmektedir.Buraya tıkladıktan ve gerekli olan nedenlerden birini seçtikten sonra insragram hesap dondurma işlemini bitirmiş olursunuz.Bu süre içerisinde hesabınız gizli olarak kalacaktır.Hesabınızı tekrar aktifleştirmek için giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Instagram Hesap Dondurma Linki 
https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/







instagram hesabı nasıl silinir ?

İnstagram hesabınızı silmek istiyorsanız bunun geri dönüşü olmadığını bilmeniz gerekir. Hesap silme işlemi için instagram.com'a  üye giriş yapıp anasayfada bulunan  profil bilgileri bölümüne gelerek "profili düzenle"ye tıklamanı ve ardından en altta kısımda bulunan " hesabımı kalıcı olarak kapat "e tıklamanız teterli olacaktır. Bu işlemin onaylamanız durumunda fotoğraflarınız ve arkadaşlarınızla alakalı tüm aktiviteleriniz kalıcı olarak silinecektir.

instagram hesap dondurma işlemi için aşağıda bulunan linki tıklayabilirsiniz.Linki tıklamadan önce üye girişinizi yapınız.

Instagram hesap kapatma linki : 
https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

12 yorum :