Özel Arkadaş Üyelik İptali




özel arkadaş üyelik iptali için ; Üyelik Sözleşmesin de yer alan aşağıdaki maddeleri okumanızı öneririm.

* Siteye yapılan son girişten 3 ay sonra ozelarkadas.com sayfasına bağlanmayan kullanıcıların giriş bilgileri silinecektir. ozelarkadas.com kayıt sırasında beyan edilen e-posta adresine gönderilen ve kayıt sırasında belirtildiği gibi onay mailini gönderim tarihinden doksan gün sonrasına kadar onaylamayan kullanıcıların kişisel sayfalarını kapatma hakkına sahiptir. Kullanıcıların mesajları gönderimden 3 ay geçtikten sonra ozelarkadas.com tarafından silinebilirler. 


*Madde 10. ozelarkadas.com'un veya kullanım şartlarının değişiklikleri ozelarkadas.com herhangi bir anda kendi sayfalarını, hizmetlerini, ücretleri veya kullanım koşullarını istediği an sebep belirtmeksizin değiştirme hakkına sahiptir.




* 3.3 Sözleşmenin otomatik olarak yenilenmesi İnternette kredi karti aracılığıyla gerçekleşen abonelik alımı (aylık veya yıllık) kullanıcı istemediği sürece kesinlikle yenilenmez. Eğer kullanıcı aboneliğini yenilemek istiyor ise ödeme bölümünden tekrar ödeme yaparak üyeliğini yenileyebilir. Lütfen dikkate alın ki bu durumda rumuz, şifre ve e-posta adresinin beyan edilmesi gerekmektedir aksi halde başvuruyu kimin yaptığı belirlenemez ve aboneliğiniz iptal edilemez. 
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

28 yorum :