Kolay Gece Üyelik İptali

Kolay gece üyelik iptali için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Kolay Gece Üyelik İptali


Kolaygece.com sitesinden şikayet eden kullanıcıların yorumlarını buradan takip edebilirsiniz.Üye olmadan önce karşılaşılan sorunları mutlaka dikkate alınız.

Kolaygece.com güvenilir mi ?

kolaygece.com ve benzeri arkadaşlık siteleri gibi  çok fazla sahte  arkadaşlık  sitesi  yayın  yapmaya başladı. Bunlardaki para  tuzağını özetlersek  aşağıdaki gibi bir sonuca ulaşabiliyoruz.
Kısaca anlatmak gerekirse sistem  şu şekilde çalışmaktadır.

e-posta hesabınıza gelen reklam içerikli ve üyeliğe teşvik eden mailler, web sitesinin yöneticileri tarafından oluşturulmuş sahte resimler kullanılarak gönderilen mesajlar, aslında bir nevi balık avı olarak nitelendirilmektedir. Böylece oltaya yemi takıp avının yemi yutmasını beklemektedirler. Siteye üye oldukdan sonra sizi beğenen dünyalar güzeli hatunla tanışmanız için ona cevap  yazmanız istenmektedir. 

Ama önünüzde bir engel vardır. “Gold  üye olmanız” istenmektedir. Gold üyelik sonunda boş yere harcanan bir kaç lira, sonrasında ekranla başbaşa kalırsınız neden mi ? aslında kimse size sulanmıyor  yada  asılmıyor. Sadece siteye  para  ödeyerek  gold  üye  olmanız amaç olduğu için ve sizde bunu gerçekleştirdiğiniz için sizinle işleri bitiyor.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

9 yorum :