Onedate Üyelik İptali

Onedate.com üyelik iptali ve kişisel sayfanın silinmesi her kullanıcı istediği zaman, sebep belirtmeden ONEDATE üyeliğini hesap bölümünden, hizmet/abonelikler sayfasına giderek profil iptalini tıklaması yeterli olacaktır.Hesap üyeliğiniz anında silinecektir.Fakat sizlere tavsiyem üyeliğinizi iptal etmeden önce hesap bilgileriniz ile alakalı bilgilerin tamamını değiştirmeniz ve bir kaç gün sonra hesap silme işlemini gerçekleştirmeniz.


Unutmadan bu tür aidat ödemeli sitelere üye olmadan önce kullanıcı sözleşmelerini iyi okumanız yada internette kısa bir araştırma yapmanız yararınıza olacaktır.



Sözleşmenin iptali anında ONEDATE kullanılmayan ancak ödenen aidat ücretini de elinde tutacaktır ve bu durum 3 numaralı madde haricinde geçerlidir, ‘aboneligin otomatik olarak yenilenmesinin iptali’ Bu yönetmelikteki diğer hükümler saklı kalmak kaydıyla kullanıcı eğer bu kurallara uymazsa, ONEDATE ön uyarı yapmadan kullanıcının üyeliğini/aboneliğini geri ödeme yapmadan silebilir ve/veya kullanıcı hakkında yasal işlem başlatabilir.
Bu uygulama ONEDATE’in hizmetinin yanlış kullanımı sonucu uğradığı zarara karşı tazminat elde etmek için yada hasara karşı uygun hareket etme hakkı dışında yürürlüğe girecektir. Kullanıcı e-posta aracılığıyla servis dışı bırakıldığı hakkında bilgilendirilecektir. Kullanıcı hakkındaki bilgiler onun kendi isteği ardından hemen, aksi taktirde İsviçre ‘kişisel bilgilerin saklanması’ yasalarına göre belirtilen süre içerisinde silinecektir.









Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

9 yorum :