eçift üyelik iptali

Standart üye olarak eçift üyelik iptali gerçekleştirmek ve profil bilgilerinizi silerek üyeliğinizi iptal etmek için; eçift.com adresine giriş yapmanız gerekmektedir.
Profil menüsündeki "Üyelik Ayarlarım" linkini tıklayınız."Üyelik Ayarlarınız" sekmesini, daha sonra "Profil statünüz" bölümündeki "Düzenle" butonu tıklayınız.
"Profilinizi silmek için: tıklayın." linkine ulaşacaksınız. Şifre bölümüne kullanıcı şifrenizi girdiğinizde profilinizin ve kişisel bilgilerinizin silinmesini onaylamış olacaksınız.


eçift üyelik iptali linki : http://www.ecift.com/personal-deleteprofile.html


eçift premium üyelik yapan üyeler iptal işlemleri için, yazılı olarak e-posta veya faks yolu ile irtibata geçmek ve üyeliğinize ilişkin iptal talebinizi iletmek zorundasınız. Kimlik doğrulaması için e-posta adresinizi, kullanıcı kodunuzu ve güvenlik parolanızı belirtmeniz gerekmektedir. 

Güvenlik parolanızı "Profil" ve "Üyelik Ayarlarım" linklerini tıkladığınızda göreceğiniz "Üyelik Ayarlarınız" bölümünde bulabilirsiniz. eçift üyelik kaydınızı, üyelik süresinin dolmasından en geç 30 gün önce iptal etme hakkına sahipsiniz. Bu durumda, üyeliğe bağlı olan her türlü otomatik üyelik yenilemesi de iptal edilmiş olacaktır. 

eçift premium üyelik iptali için : destek@ecift.com e-posta adresine yada  0212-233 35 10 numaralı faksa hesap iptal talebinizi göndermeniz gerekmektedir.
eçift firma adresi: 
Elit Teknoloji Hizmetleri İnternet A.Ş. 
Mevlüt Pehlivan Sok. Yılmaz İş Merkezi No: 26/7 34349 
Gayrettepe / İstanbul
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :