Google Group Üyelik İptali

Google Group Üyelik İptali

Google Group da yöneticisiniz ve o gruba ihtiyacınız kalmadıysa aşağıda yer alan adımları takip ederek silme işlemini başlatabilirsiniz. Google Grupları İşletme Sürümü hizmeti etkinse, kullanıcıların oluşturduğu grupları da silebilirsiniz.
Grupları şu konumlardan silebilirsiniz:
  • Grubu, Yönetici konsolunuzdan silerseniz silme işlemi kalıcıdır.
  • Google Grupları İşletme Sürümü hizmetinizden bir grubu silerseniz Yönetici konsolunuzdaki Gruplar sayfasından daha sonra geri yükleyebilirsiniz.
  • Grubun adresine gönderilen iletiler dağıtılmaz. Gönderen kişi bunun yerine, geri dönen bir ileti alır.
  • Grup üyelerinin kullanıcı hesapları silinmez.
  • Grubu Google Grupları İşletme Sürümü hizmetinden (Yönetici konsolundan değil) sildiyseniz grup, Yönetici konsolunuzdaki "Gruplar" sayfasında bulunan listede görünür. Grubun e-posta adresi "-deleted" belirtecini içerecek şekilde değiştirilir. Örneğin:

"Gruplar" sayfasından grubu kalıcı olarak silebilir veya daha sonra geri yükleyebilirsiniz.
  1. Google Yönetici konsolunda oturum açın.
  2. Google Grupları'nı tıklayın.

    Nerede? Hangi kullanıcı arayüzüne sahibim?
  3. Grubunuzu bulana kadar gruplar listesine göz atın.
  4. Silmek istediğiniz grupları seçin.
  5. Yeni Yönetici konsolunda Delete Group Icon simgesini tıklayın. Klasik Yönetici konsolundaGrupları sil'i tıklayın.
  1. Google Grupları İşletme Sürümü'ne erişin.
  2. Silmek istediğiniz grubu seçin.
  3. Ekranın sağ üst tarafında bulunan Yönet'i tıklayın.
  4. Sol bölmede Bilgiler açılır listesini tıklayın ve Gelişmiş'i seçin.
  5. Bu grubu sil'i tıklayın:
Bir grubu, Yönetici konsolunuz yerine Google Grupları İşletme Sürümü hizmetinden sildiyseniz bu grubu, grubun ilgili tüm ayarlarını ve arşivini (varsa) geri yükleyebilirsiniz.
Yönetici olarak şu adımları uygulayın:
  1. Google Yönetici konsolunda oturum açın.
  2. Google Grupları'nı tıklayın.

    Nerede? Hangi kullanıcı arayüzüne sahibim?
  3. Silinen grubu bulun ve tıklayın. E-posta adresi, "-deleted" belirtecini içerecek şekilde değiştirileceğinden silinen bir grubu hızlıca belirleyebilirsiniz.
  4. Erişim Ayarları'nı tıklayın.
  5. Sol taraftaki bölmede Bilgiler > Gelişmiş'i tıklayın.
  6. Bu Grubu Geri Yükle seçeneğini tıklayın.
Grubu geri yükledikten sonra grubun e-posta adresini orijinal e-posta adresiyle değiştirmek için grubu düzenleyebilirsiniz. Bir grubun e-posta adresi ile ilgili daha fazla bilgi edinin.
 
Hesap Silme © 2013 | Plantilla diseñada por Ciudad Blogger