İndirim Kupon Kodları

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de son yıllarda rağbet gören online alışveriş siteleri, tüketicinin karşısına yeni alternatiflerle de çıkmaya başladı. Tüketiciye bilgisayar başından kalkmadan alışveriş keyfi yaşatan bu siteler, bugüne kadar bedava kargo,  ikincisi bedava ve yüzde 90’a varan indirim uygulamalarıyla da dikkat çekiyordu. Ancak yeni sistem artık internet dünyasına yakışır bir süratlilikte hizmet sağlayan bir kampanya metodu yarattı. Bu yeni metodun adı ise’ İndirim Kupon Kodları Bu kodlar sayesinde müşteri, alışveriş esnasında özel indirimlerden kolaylıkla yararlanabiliyor.
Büyük rekabetin yaşandığı internet mağazalarında her an indirim ve fırsatlarla karşılaşmak mümkün. Bedava kargo, yüzde 90 indirim, ikincisi bedava, gibi müşteri çekmek için yapılan kampanyalar adeta tüketicinin başını döndürüyor. Hal böyle olunca tüketici de kendini bilgisayarın başında “en ucuzunu” nasıl alırım düşüncesiyle bulabiliyor. İşte, tüketiciyi bu karmaşık kampanya sisteminden kurtarmak ve gerçek indirim keyfini yaşatmak için birkaç yıldır internet mağazalarında uygulanan ve büyük rağbet gören ‘İndirim Kupon Kodları’ ya da ‘Online Alışveriş Kuponları’, hem tüketiciye hem de satıcıya büyük kolaylık sağlıyor.Hal böyle olunca indirim kuponu dağıtan sitelerin de sayıları azımsanmayacak şekilde artmaya başladı.Bun sitelerden biri olan guncelkupon.com Türkiye’nin önde gelen alışveriş sitelerinde kullanabileceğiniz indirim kupon kodlarını tüketicinin istifadesine sunmaktadır.

Kupon Kodu Nasıl Kullanılır ?

İndirim Kupon Kodu sistemini kısaca anlatmak gerekirse; belirli dönemler için yada özel günlerde, markalar, tüketicinin istifadesine sunmak için, promosyon kodu, indirim kuponu,hediye çeki,kupon kodları, gibi çeşitli tanıtım ürünleri hazırlamaktadır.
Hazırlana ekstra fırsat kampanyalarından tüketicinin haberdar olması ve isterse kullanması için, özel kodlar aracılığıyla yayına sunan ve bu kodların alışveriş esnasında kullanılmasıyla özel indirim almasını sağlayan bir sistem.
Hepimiz bildiği pek çok ünlü firma iş ortaklığı yaptığı kupon dağıtım sitesine özel kodlar hazırlayarak alışveriş esnasında yayınlanan kodun kupon kodu bölümüne yazarak anında ekstra indirim kazanması sağlanmaktadır.
Örneğin; öğretmenler günü için çiçek almaya karar verdiniz; markalar arasında gezinirken bir çoğunun indirimli ürün sattığını gördünüz ama bir türlü karar veremediniz. Tek yapmanız gereken arama motoruna mağazanın da isminin geçtiği örnk“ markafoni indirim kodu, habitat indirim kuponu, zet.com indirim kuponu, modanisa indirim kuponu, flo indirim kodu, panço indirim kuponu, mizu indirim kuponu ” yazmak olacaktır. Arama listesinden karşınıza guncelkupon.com adlı site çıktı ve sayfaya giriş yaptınız. Buradaki bilgilerde dikkat etmeniz gereken ne kadar indirim aldığınız, kupon kodunun süresi ve hangi ürünler için geçerli olduğudur. Bir diğer husus da kupon kodunu kullanmadan önce benzer kategorilerde aynı ürünü satan sitelerin kupon kodlarını incelemeniz; böylelikle size en çok indirim yapan siteden alışverişinizi yapmış olursunuz.

Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :