Facebook Kur

Facebook Kur - Facebook açmak ve kurmak için yapılması gerekenler 

Bilgisayar kullanmaya yada akıllı cep telefonu kullanmaya yeni başlayan için cep telefonuna facebook kur yada bilgisayardan facebook kaydolma işlemleri nasıl yapılacağını kısa ve basit bir şekilde anlatmaya çalışalım. Facebook hesabınız yok ve artık sizde sosyal mecrada neler olup bittiğini merak etmeye başladınız.Yada eski arkadaşlarınızı bulmaya karar verdiniz. Bunun en faydalı araçlardan biri hiç kuşkusuz facebook dur. 

Facebook kaydolmak ve Cep telefonunuza facebook kurmak son derece basit işlemlerdir. Bilgisayadan facebook hesabınızı açmak için öncelikle facebook.com web adresine gidiniz. Daha sonra burada yer alan "Facebook Hesap Aç" bölümünden gerekli bilgileri doldurunuz.Daha sonra gerekli yönlendirmeleri takip ederek facebook hesabınızı kolayca tanımlayabilirsiniz.



Peki Cep Telefonunuza Facebook Uygulaması Nasıl Kurulur ?


Mobil cihazınızın işletim sistemine göre facebook uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.Uygulamayı indirdikten sonra yine aynı şekilde hesap bilgilerinizi yazdıktan sonra facebook kullanmaya başlaya bilirsiniz.

Iphone Cep Telefonu kullananlar ios işletim sistemini kullandıkları için uygulamayı APP Store mağazasından indirmek zorundadırlar.Arama (büyüteç şekli) satırına facebook yazarak indirme bölümüne rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz aynı şekilde "Messenger" uygulamasınıda indirebilirsiniz. Aynı şeklide Android işletim sistemi kullanan cep telefonları da Google Play mağazasında uygulamayı cep telefonlarına yükleyebilirler.Tüm bu işlemler ücretsiz olarak yapılmaktır.



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :