videostripe kayıt olma

Eksiden bir çoğumuzun film arşivi olmuştur; kimimiz cd kopyalar kimimiz hdd depolarında biriktirirdik. Artık çağımız internet yani online data çağı ve film izlemke isteyenler için geliştirilen bir çok Video izleme sitesi var. Ama bunların neredeyse hepsi yasal olmayan yollardan yayın yapmaktadır. Ayrıca film görüntü kalitesi ve hızı da çok düşüktür. Videostripe yeni nesil video izleme sunucularından bir tanesidir. Videostripe kayıt olma işlemini gerçekleştirdiğiniz zaman şuanda kadar video izleme deneyimlerinizin çok ötesinde ve en güncel film arşivine sahip olacaksınız. Kaydolan kullanıcılar kaçırdıkları TV dizilerini istedikleri her yerde rahatlıkla izleyebilirler.

Videostripe kayıt olmak için bir kaç dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır. HD, Dolby Digital Sound sistemi ile hazırlanan filmler sayesinde evde sinema keyfiniz daha eğlenceli olacaktır. Dilerseniz 7 günlük deneme üyeliği ile sizi nelerin beklediğini de görebilirsiniz.Yedinci günün sonunda videostripe üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. 






Videostripe bünyesindeki tüm filmler lisanslıdır. Kesintisiz yayın ve mükemmel görüntü kalitesiyle alanındaki en iyi film sitelerinden birisidir. Kullanıcılar, filmleri herhangi bir pop ad olmadan kesintisiz izleyebilirler. Videostripe 7 gün ücretsiz deneme surumu sunar. Ücretsiz deneme sürümü için kayıt olduğunuzda, Videostripe size hesabınızın yetkili ve doğru olduğunu kanıtlamak amacıyla maksimum 2€ ücretlendirme yapar. Bu meblağ ekstrenizde geri ödeme ile beraber gözükür. 

Hesabınızı ücretsiz deneme sürümü periyodu (7 gün) içerisinde iptal ederseniz, kartınızda sadece doğrulama amaçlı sizden alınan ödemeyi ve geri ödemeyi görürsünüz. Hesabınızı kayıt olduktan bir hafta sonra iptal etmezseniz, hesabınız otomatik olarak premium hesaba dönüştürülecek ve sizden aylık 39.99€ kesilecektir.





Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :