yandex kaldırma

İnternette arama yaparken kullanılan tarayıcılar zaman zaman yansıkıcı bir hale gelebilir. Yaşanılan en büyük sorunlar yavaşlık ve alakasız konuların gelmesidir. Tarayıcı hizmeti veren kuruluşların başında gelen ve dünyaca ünlü arama motorlarından biri olan Yandex (Ne bileyim Yandex miyim) Türkiye ve Dünya da geniş bir kullacı kitlesine sahiptir. 

Bilgisayarında yandex kaldırma sorunu yaşayanlar için hazırlanmış ola bu yazımız umarım faydalı olur sizlerde tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Yandex'i bilgisayarınızdan kaldırmanız için öncelikle hangi web tarayıcı kullandığınızı ve genel ayarlarını bilmeniz gerekmektedir.Çünkü bildiğiniz gibi bir çok web tarayıcısı var (buna yandex'in kendi tarayıcısı da dahil) ve detaylara indiğimiz zaman hepsinin birbirinden farklı ayar menülerin olduğunu görürsünüz.Genel olarak yapılması gereken işlem kullanmakta olduğunuz arama motorunda yer alan eklentiler bölümünde Yandex'i kaldırmak olacaktır.

Yandex Kaldırma Explorer: Web tarayıcınızda internet seçenekleri bölümünden arama motorları bölümünde yer alan yandexi silmeniz gerekmektedir.





Yandex Kaldırma Chorme: Chorme Ayarlar bölümünden "Arama Motorlarını Yönet" tıklayıp Yandex'i kaldıra bilirsiniz.




Yandex Kaldırma Firefox: Firefox arama kutucuğuna tıkladığınız alt kısımda  "Arama Motorlarını Yönet" butonunu göreceksiniz.Bu bölümden Yandex'i kaldıra bilirsiniz.




Yandex Kaldırma Programı

Dilerseniz yandex kaldırma işlemi için tasarlanmış ücretsiz ve Türkçe dil desteği olan IObit Uninstaller programını indirebilirsiniz. Programı gezginler.net adresinden indirmek için tıklayınız
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :