Signal Hesap Silme


Popüler olan signal uygulaması kullanarak şifreli bir şekilde sesli arama, görüntülü arama ve anlık mesajlaşma gerçekleştirebilirsiniz. Signal üye olurken standart cep telefon numaralarını kullanırsınız ve diğer Signal kullanıcılarıyla tüm iletişimleri güvence altına almak için uçtan uca şifreleme yapılmaktadır. Uygulama, kullanıcı kişilerinin kimliğini ve veri kanalının bütünlüğünü bağımsız olarak doğrulayabilecekleri mekanizmalar içerir. WhatsApp da yapılan güvenlik ayarı değişiliği sonucunda bir çok kullanıcı buradaki hesaplarını silerek yerine Signal indirmeye başladı. 


Signal Hesap Silme

Signal uygulamasından memnun kalmayan yada güvenlik endişesi duyan kullanıcılar olabileceği için signal hesap silme gereksiniminiz olabilir. Signal hesap silme adımlarını  kısa ve sade bir şekilde resimli olarak sizlere anlatmaya çalışalım.

- Öncelikle Signal Uygulamasını açınız ve ayarlar bölümüne giriniz.









- Ayarlar kısmına girdikten sonra burada yer alan Gelişmiş bölümüne giriş yapınız.   







- Burada en alt kısımda bulunan Signal Hesap Silme - Delete account kısmına tıklıyoruz.




- Delete Account bölümüne tıkladıktan sonra ilgili alana kayıt olurken ki kullandığımız telefon numarasını yazıyoruz. Tekrar Delete Account (Hesap Silme) butonuna tıklıyoruz.





- Artık son adım alan onaylama adımına geldik. Son kez hesabınızı silmek istediğinize eminseniz penceresine de onay verdikten sonra hesabınız silmiştir. Uygulama otomatik kapanır ve sizi telefonun masaüstüne atar. Burada da Uygulamayı telefonunuzdan kaldırmayı unutmayın.






Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :