Bitexen Hesap Silme


Herkese Merhaba; Türkiye'nin popüler coin alım satım platformlarından olan Bitexen,(ayrıca kendilerine ait exen coin de bulunmatadır) Türkiye de kurulu ve İTÜ Arı Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet göstermektedir. Popüler olmasının dan dolayı çok sayıda kullanıcı üye olmakta veya üyeliklerini sonlandırmaktadır. Sizde Bitexen hesap silme işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız bu yazımızda işlemin nasıl gerçekleştirilebileceğini anlatmaya çalışacağız. 



Bitexen Hesap Silme, Bitexen Hesap Kapatma Nasıl Yapılır ? 

Gelelim Bitexen Hesabınızın nasıl silinebileceğini anlatmaya; Öncelikle belirtmek gerekirse gerek uygulama gerekse de site üzerinden hesap silme ile ilgili bir alan bulunmamaktadır. Bu hesap silme taleplerinin online olarak yapılamamasından dolayı bir çok kullanıcının şikayeti bulunmaktadır. Kullanıcı ara yüzüne bir bakacak olursak, Dilerseniz sizde kendi menünüzden bunu kontrol edebilirsiniz.



Kendi tecrüben neticesinde ayarlar menüsünde hesap işlemi ile ilgili bir talep alanı bulunmadığını gördüm ve hesap kapatma ihtiyacımın karşılanması için bitexen canlı destek hattından müşteri temsilcisi ile ile iletişime geçtim. Müşteri temsilcisiyle yaptığım görüşmede hesabımın silinmesi talebimin destek.bitexen.com mail adresine iletilmesi gerektiği bilgisi aldım.






Bitexen kullanıcı hesabınızda yer alan kayıtlı mail adresinizden göndereceğiniz hesap silme talebiniz işlem önceliğine göre sıralanarak gerçekleştirilecektir. Dilerseniz canlı destek bölümünden konu hakkında sizde yardım alabilir, aşağıda yer alan yorum bölümüne deneyiminizi paylaşabilirsiniz. 
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :