Happn Hesap Silme

Happn Nedir ?  Happn Hesabı Nasıl Silinir ?

Günlük hayatınızda, yolda yada gittiğiniz bir mekanda kısacası, hayatınızın kesiştiği kişilerle sohbet edip arkadaş olmanızı sağlayan fransa merkezli sosyal arkadaşlık uygulaması dır. 

Happn, Konum tabanlı olarak çalışan ve karşılaştığınız kullanıcıların gerçek zamanlı olarak kaydını tutan bir uygulamadır. App Store ya da Google Play‘den indirdikten sonra, sahte kullanıcıları engellemek amacıyla Facebook ile giriş yaparsanız Facebook profilinizi temel alarak Happn profil bilgisi oluşturuyor. Kadınlar için ücretsiz, erkek kullanıcılar için freemium gelir modeliyle kurgulanan happn, bu yöntemi tercih etmesiyle gerçek amacını aslında belirtmiş oluyor.Avrupa da ciddi bir kullanım potansiyeli barındıran uygulama Türkiye'de sanki yeterinde arkadaşlık sitesi ve uygulamaları yokmuş gibi tanıtımları yapılmakta ve üye toplamaktadır.


Happn uygulaması indirip üye olduysanız ve Özellikle Konum bazlı bir uygulama olması sebebiyle ciddi endişe içine girmişseniz Happn Hesap Silme zamanı gelmiştir.Aslında bu tür uygulamaları indirmeden önce mutlaka kısada olsa bir araştırma yapmanızı öneririm.Başınıza ciddi sorunlar açabilir.Aşağıda verilen görseller yardımıyla Happn hesap silme işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.


Happn Hesabı silmek için;

  • Uygulamanın ayarlar bölümüne gidiniz(çark şeklinde olur) (Preferences)
  • Daha sonra Hakkında bölümüne gidiniz. (About)
  • Burada "hesabı devre dışı bırak" bölümüne gidiniz. (Deactivate  My Account)
  • Sonra olarak devre dışı bırak bölümüne tıklamanız yeterli olacaktır. (Deactivate) 




Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

1 yorum :