bursagaz abonelik iptali

Türkiye de doğalgaz dağıtımında örnek bir kuruluş olmak için çalışmalarını sürdüren Bursagaz abonelik için gerekli işlemler nelerdir ? Gaz Abonelik İptali Nasıl yapılır ? Yapılması gerekenler nelerdir.? 

Bursagaz Aboneleri isterlerse aboneliklerini rahatça iptal edebilirler; bursagaz sözleşme fesih işlemleri için yapmaları gereken sadece 444 11 33 Bursagaz Çağrı Merkezini aramaktır.yada çağrı merkezini aramak sizi sıkıyorsa dilerseniz Bursagaz internet sitesinde yer alan Online İşlemler menüsünden de doğalgaz abonelik iptalini gerçekleştirebilirsiniz. Bursagaz Abonelik İptali başvuru tarihi itibariyle 5 gün içerisinde sözleşmeniz fesh olunacaktır. 

Önceden yatırmış olduğunuz güvence bedeli de kurum tarafından hesaplanan tüfe oranlarına göre güncellenerek tüm PTT şubeleri/Nilüfer Müşteri Merkezi yada havale yolu ile geri alabilirsiniz.Hesabınızı kapattınız paranız ptt şubesine gönderildi hemen almak zorunluluğunuz bulunmamaktadır.Dilersiniz 5 yıl bekliyebilirsiniz :) beş yıl içinde geri alınmayan müşteri alacakları Hazineye aktarılacağını da hatırlamakta fayda var. 
Aslına bakarsanız bursagaz abonelik iptali için tek yapılması gereken 444 11 33 bursagaz müşteri hizmetlerini aramaktır.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :