flirt hesap silme

Flirt, onlarca arkadaşlık sitelerinin yanına bir yenisi daha,  merak edip belki diğerlerinden farklıdır düşüncesiyle üye olduysanız çok geçmeden kendinizi flirt hesap silme işleminin nasıl yapıldığını öğrenirken bulmuşsunuzdur.

Öncelikle bu tür sitelere üyelik işlemlerinin ne kadar kısa ve kolay olduğunu ama üyelik iptallerinin ise ne kadar çetrefilli olduğunu hatırlatmak isterim. Flirt hesap silme işleminin sonuçlanması içinde kırt dereden su getirmemizi istiyorlar.Yapmanız gerekenleri sırasıyla anlatmaya çalışalım.

Önce www.flirt.com giriş yaptınız; Sağda yer alan profil resminize tıkladığınızda "Ayarlar" bölümünü göreceksiniz. Daha Sonra en altta yer alan "Hesabı Kaldır" bölümüne tıklayın.Şifrenizi girdikten sonra "Devam" butonu ile ilerlemeye devam ediniz. Sorunlara cevap verdikten sonra hesabınızı kaldırmayı onaylayınız. Ama işlem burada bitmiyor.Posta adresinize gönderilen (24 saat içerisinde) iptal kodunu iletişim merkezine göndermeniz istenmektedir. 



İlerişim merkezi için; Yini profil ayarlarında yer alan "Bize Ulaşın" bölümünde aşağıdaki resimde gözüken seçenekleri seçerek flirt üyelik iptali başvurunuzu sonuçlandırınız.

Flirt Hesap Silme Linki : http://www.flirt.com/account#


Flirt Hesap Silme Resimli Anlatım



Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :