Facebook Otomatik Video Oynatma Kapatma

Sizde cep telefonunuzdan sıkça facebook girenlerdenseniz, mutlaka Facebook Otomatik Video Oynatma Kapatma işlemi yapmalısınız.Aksi takdirde ne olduğunu anlamadan aylık data kotanız dolmuş olabilir. 

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitesi olan Facebook son günlerde sessiz sedasız devreye aldığı otomatik video oynatma özelliği haberi olmayan bir çok internet kullanıcısının ay sonu canını sıkacak gibi duruyor. Çünkü siz facebook profiliniz deki gönderileri bakınırken gönderilen videolar sesi biçimde oynamaya başlayacağını göreceksiniz.Buda sizin kotanız da ay sonu kabarıklığa neden olacaktır. Gerek pc kullanıcıları gerekse cepten internet kullananlar bu yazımızın sonunda facebook otomatik video oynatma kapatma işlemini kolayca yapabileceklerdir.



Öncelikle pc kullanan için video kapatma nasıl yapılır onu gösterelim: Bunun için facebook ayarlar Bölümünden => "Videolar " bölümüne geliyoruz. Burada yer alan "Videoları Otomatik Oynat" bölümünün tanımlı olan kısmını varsayılan yerine "Kapalı" olarak seçiyoruz. Aşağıdaki resimde görülen adımları takip ederek de Facebook Otomatik Video Oynatma Kapatma işleminin nasıl yapıldığını görebilirsiniz.




Facebook Otomatik Video Kapatma Linki : https://www.facebook.com/settings?tab=videos


Facebook otomatik video kapatma ios

Gelelim iphone marka cep telefonu sahiplerine ! iphone cep telefonlarında yüklü olan ios işletim sisteminde facebok otomatik video kapatma işleminin nasıl yapılacağını aşağıdaki resim yardımıyla öğrenebilirsiniz. Kapatma işlemi için facebook uygulamasında Ayarlar( Settings) bölümüne gitmeniz ve burada yer alan "Video Otomatik Oynatım" bölümünün ayarlarını değiştirmeniz yeterli olacaktır.



Facebook otomatik video kapatma android

Android kullanıcıları da yine ios işletim sisteminde olduğunu gibi facebook ayarlar bölümünden "Uygulama Ayarları" bölümüne gelerek kapatma işlemini gerçekleştirebilirler.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :