whatsapp kişi ekleme

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp kişi ekleme işlemi için uygulama otomatik olarak telefonun rehberinizi kullanmaktadır.Fakat rehberinizde kayıtlı olmasına rağmen whatsapp arkadaş listenizde göremediğiniz kişileri whatsapp kişi listesine eklemek için aşağıda anlatacaklarımı sırasıyla yapmanız yeterli olacaktır.

Whatsapp Kişi Ekleme Sorunu


Gelelim whatsapp'a kişi ekleme sorununun çözümüne ! Öncelikle telefonunuzun internet bağlantısının aktif olduğundan emin olun ! Eğer eklemek istediğiniz kişi Whatsapp Uygulama kullanmıyorsa Menü > Ayarlar > Kişiler > Arkadaşına öner kısmından arkadaşlarınıza uygulamayı yükleme isteği gönderebilirsiniz.




Whatsapp Kişi Ekleme Nasıl Yapılır


  • Fakat whatsapp kişi listesine eklemek istediğiniz arkadaşınız telefon rehberinizde kayıtlı ve Whatsapp kullanıyor ise ve hala whatsapp arkadaş listenizde göremiyorsanız, sizdeki kayıtlı numaranın uluslararası biçimde olduğundan emin olmanız gerekiyor.(+90533542505)


  • Diyelim arkadaşınız rehberinizde yok ama Facebook arkadaş listesinde var. Whatsapp kişilerine eklemek için Cep telefonunuzu Facebook hesabınızla senkronize etmeniz gerekmektedir.Böylece Whatsapp facebook ile senkronize olan rehberinizi görecektir.


  • Bir Whatsapp Sohbet grubu kurdunuz ve arkadaşlarınızı eklemek istiyorsanız üstte yer alan sohbet grubunun adına tıkladığınız da karşınıza " Katılımcı Ekle" bölümünü göreceksiniz.Tabi bunu yapmak için grup yöneticisi olmanız gerekmektedir.

Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :