silinmeyen dosyaları silme

Bir çoğumuzun başına; bilgisayarınızdan bir dosyayı silmeye çalıştığınız zaman Windows, size bu dosyanın kullanımda olduğunu hatırlatıp, dosyanın silinmesini engelledi anlar gelmiştir.Kullanmakta olduğunuz işletim sistemi ne kadar iyi de olsa bazen karşınıza silemediğiniz bazı dosyalar çıkar.Bu doya ve programları silmenize yardımcı olacak ekstra program aramak zorunda kalırsınız.

Evet "silinmeyen dosyaları silme " sürekli delete tuşuna basmak bir çözüm getirmeyecek, peki neden silemiyorsunuz ? Bu durumun sebepleri arasında en sık olanları; ya dosyayı gerçekten kullanan bir program olduğu yada programı kapatmayı unutmuşsunuzdur ondan silemiyorsunuz ya da korkutuğunuz başınıza gelmiştir, bilgisayarınızda bir virüs bulaşmıştır.Genelde bu tür durumlar ilk yapılması gereken bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp dosyayı silmeyi denemektir. Ama bazı inatçı dosyalar ve virüslü dosyalar güvenli modda bile silinmeyi reddedebilir. Bu durumda silmek için ekstra program kullanmanız işinizi görecektir.

Bilgisayarınızda silinmeyen dosyaları silme programı yok ise bunu tür yazılımları ücretsiz olarak temin edip silinmesi zor olan dosyaları kolaylıkla silebilirsiniz.Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz ve silinmeyen dosyaları silme programı içerisinden en etkili ve kullanışlı olanları aşağıda bulabilirsiniz.Bu programı kullanarak sildiğiniz sandığınız ama geride artık dosyalar bırak yazılımların gereksiz tüm verilerinden kurtulabilirsiniz.





Unlocker İndir: Boyut  olarak ufakda olsa Unlocker sayesinde, bilgisayarınız da silinmeyen dosyaları silmek çok kolay olacak.Silme programları arasında ücretsiz olarak sunulan en iyi yazılımlardan biridir.





Revo Uninstaller İndir : Revo Uninstaller kullanıcılar için silinmeyen dosyaları silme programı konusunda yardımcı olan ve ücretsiz olarak indirilebilen bir program kaldırma yazılımıdır. Revo Uninstaller sizlere Windows "Program Ekle veya Kaldır" arayüzüne benzer bir arayüz sunarak görsel daha pratik bir kullanım sunmaktadır. Ayrıca Revo Uninstaller Pro indirerek 30 günlük demo versiyonunu da kullanabilirsiniz.





XL Delete İndir : Bilgisayarınızdaki eski dosyaları ve programları silmeninizi sağlayan güçlü ve etkili bir dosya silme araçlarından biridir.Pek çoğumuz geri dönüşüm kutusuna yolladığımız programların, dosyaların, belgelerin silindiğine zannederiz.Ama tüm dosyaların silinmediğini fark ettiğimizde XL Delete gibi silinmeyen dosyaları silme programları sayesinde iz bırakmadan tüm silinmemiş dosyaları kesin olarak bilgisayardan silebilirsiniz.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :