gönülden sevenler üyelik iptali

Gönülden sevenler üyelik iptalini gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
- Profilinize giriş yapınız
- Ayarlar bölümüne gidiniz.
- Hesabım safasını açıp parolanızı tekar yazınız
- Daha sonra dilerseniz gonuldensevenler.com uyelik dordurma işlemi gerçekleştirir yada üyelik iptalinizi yaparsınız.

Gönülden sevenler sitesi hakkında 
Sözleşmeden Bazı Maddeler
- Altın üyeler, üyeliklerini sildikleri (iptal ettikleri) takdirde Altın üyelikleriyle ilgili tüm haklarını kaybeder. Üyeler silinmesi durumunda üyenin hiçbir bilgisi sistemde saklı tutulmamak üzere tüm bilgiler yok edilir. Üyelik silinmesinden doğabilecek sorunlardan GonuldenSevenler.com sorumlu tutulamaz. 

- Altın üyelere ait profiller GonuldenSevenler.com kurallarını ihlal ettikleri takdirde, tıpkı Standart üyelerin profilleri gibi iptal edilebilir. Bu durumda, herhangi bir geri ödeme ya da kullanılmamış dönemlere ait ücretlerin iadesi mümkün değildir.

Satın alınan her üyelik paketi için GonuldenSevenler.com tarafından bir fatura kesilir. Faturalarının adreslerine gönderilmesini isteyen üyelerimiz iletişim bölümünden adres ve fatura bilgilerini iletmeleri halinde GonuldenSevenler.com faturasını üyenin adresine gönderir. GonuldenSevenler.com ödemeye binaen kesilmiş faturayı gönderme mecburiyeti yoktur. Gonderilmeyen faturalardan GonuldenSevenler.com sorumlu tutulamaz.

-GonuldenSevenler.com üyeleri istedikleri zaman, Ayarlar sayfasında yer alan Üyelik silinmesi bölümündeki talimatları takip ederek üyelikten çıkabilir. GonuldenSevenler.com, herhangi bir uyarı yapmaksızın üyeliği iptal etme hakkına sahiptir. 

- GonuldenSevenler.com bir evlilik sitesi olduğu için üyelerinin evli olmaması gerekmektedir. Evli olduğu anlaşılan üyelerin üyelikleri iptal edilir.

Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :