superonline abonelik iptali



Superonline müşteri hizmetleri  numarası olan = 0 850 222 0 222  yada www.superonline.net web sayfası, Turkcell Superonline Bayi, ve TİM kanallarından yapılacak başvurularla ilgili şakayet yada üyelik iptal başvurularını yapabilirsiniz.

Turkcell Superonline abonelik iptali

Türkcell Süperonline adsl / fiberoptik aboneliğinizi Müşteri Hizmetleri: 0850 222 0 222 numarasını arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

iptal talebi sonrası hizmet@superonline.com adresine de aboneliğinizi iptal etmek istediğinize dair email göndermeyi ihmal etmeyin.
Taahhüt süresi dolmadan Turkcell Superonline aboneliğinizi iptal etmek isterseniz:
- Modem bedeli
- Kapmpanya dolayısıyla yapılan indirimler için sizden ayrıca bir bedel istenecektir.
Aboneliğinizi iptal ettirmekte sıkıntı çekerseniz Turkcell Superonline aboneliğinizin iptali için noter aracılığı ile ihtarname çekiniz.

Fiber İnternet Hizmetimi 24 ay taahhüt süresinden önce iptal etmeniz durumunda ise aktivasyon ücretinin kalan taksitleri (29 TL’lik aktivasyon ücreti 24 ay taksitlendirilmiş ise), kurulum bedeli 150 TL ve Fiber İnternet Paketinde yararlanılan faydaların toplam tutarı ve kullanılan sabit telefon görüşmelerindeki faydaların toplam tutarı (varsa) internet kota aşım bedeli, (varsa) dakika paketi aşım bedeli son faturanıza yansıtılır.

Superonline Şikayet ve Öneri Formu

Superonline Şikayet






Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

1 yorum :