elektrik abonelik iptali

Elektrik abonelik iptali her ilin elektrik dağıtım şirketinde yapılmakta olup, abonelik başvurusu ve abonelik iptali gibi işlemler için kişilerin bireysel olarak ilgili dağıtım şirketine müracaat etmesi gerekmektedir. Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketinde(BEDAŞ) işlemler, ıslak imzalı olarak bireysel başvuru ile müşteri hizmetleri merkezinde yapılmaktadır.

Bunun dışındaki  arıza bildirimi, kaçak ihbarı, fatura borç sorgulama, açma-kapama işlemleri, bilgilendirme, bilgi güncelleme, genel bilgilendirme ve vb. işlemleri www.bedas.com.tr internet adresinden ve Bedaş Çağrı merkezinde ( ALO 186 ) yapılabiliyor.

Elektrik aboneliği nasıl kapatılır? Elektrik aboneliği iptali için gerekli belgeler ?

Abonelik iptal için abonenin ya da vekilinin, tüzel kişilerde yetkilinin yazılı başvuru belgesi ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en yakın hizmet noktamıza başvurması gerekiyor.

Kiracı elektrik aboneliği iptali için; Abonenin ya da vekilinin, tüzel kişiliklerde yetkilinin yazılı başvurusu ve nüfus cüzdan fotokopisi ile en yakın hizmet noktasına başvurması gerekiyor. Ayrıca ev sahipleri de kiracısının aboneliklerine son verebilmektedir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken ev sahibinin abonelik iptalini gerçekleştirmesi için, kiracısı tahliye edilmiş olması gerekmektedir.

Size en yakın Bedaş İşletme Müdürlüklerini buradan öğrenebilirsiniz.


Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :