Trendyol Üyelik İptali


Türkiye'nin en popüler moda siteleri arasında olan  trendyol  en çok aranan marka ve tasarımcıları herkes için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2010’da başladı. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek, bu doğrultuda Türk tasarımcılara destek olma misyonu ile bir çok Türk Tasarımcının ürünlerini internette satışa sunan ilk siteler arasında olmuştur. 2011 yıl sonu itibarı ile 6,5 milyondan fazla üyesine 900 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet veren trendyol.com, kurduğu dev operasyon merkezinden her gün on binlerce paketin sevkiyatını gerçekleştirmektedir. 

Türkiye’nin en ünlü online alışveriş ve moda sitesi olan trendyol.com herkes için ulaşılabilir olma hedefiyle 2010’da yola çıkmıştır. Trenyol kurulduğu andan itibaren modaya öncülük ederek, tasarımcılara destek olmaya devam etmektedir. İnternetten satış prensibini ilk uygulayan site olan Trendyol, 2011 yılı rakamlarına göre 6,5 milyondan fazla üye ve 900 kişilik genç bir ekip ve 1000’den fazla marka seçeneği ile hizmet vermektedir. Trendyol.com, kurduğu dev operasyon merkezi sayesinde her gün on binlerce alışveriş sepetinin gönderimini yapmaktadır.Tüm bunları bir kenara bırakarak Trendyol üyelik iptali gerçekleştirmek istiyor ve artık trendyol'dan alışveriş yapmayacağınıza eminseniz Trendyol üyelik iptali linkine tıklayarak üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Trendyol üyelik iptali gerçekleştimeniz durumunda trendyol'un üyeleri için hazırlamış olduğu kampanya ve fırsatlarından habersiz kalacağınızı hatırlatırız.

Dilerseniz aşağıda yer alan linke tıklayarak dilerseniz kullanıcı bilgileri menüsünde yer alan "Hesabımı Kapat" yazan yere tıklayarak kolayca hesabınızı kapatabilirsiniz. İşlemlerin nasıl yapıldığını daha iyi anlamak için aşağıdaki resimlerden yararlanabilirsiniz.


Trendyol Üyelik İptali Linki 

https://www.trendyol.com/Hesabim/KullaniciBilgileri













Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

1 yorum :