yandex silme


Yandex Üyelik İptali


- Öncelikli sağ üst köşede bulunan ve şekil itibariyle çarka benzeyen butona basıp hesap ayarlarına ulaşmamız gerekmektedir.


- Burada  " Pasaport " bölümüne giriş yapıyoruz.


-Giriş yaptıkdan sonra sağ altta bulunan " hesabı sil " kısmına giriyoruz.


- Gerekli alanları doldurdukdan sonra yandex hesap silme işleminiz bitmiş oluyor.




*E-posta kutusuyla birlikte içinde bulunan tüm e-postalar silinecek ve bu adrese başkaları tarafında gönderilen hiçbir e-posta iletilmeyecektir.

*Disk Serviste bulunan tüm dosyalarınız ve klasörleriniz silinecektir.

Ayrıca: Webmaster ve Yandex Haritalar hizmetlerine ulaşımınız mümkün olmayacaktır.




Yandex Hesap Silme Resimli Anlatım







Yandex Hesap Silme Linki : http://yardim.yandex.com.tr/passport/delete.xml

yandex kaldırma


chromeden yandex kaldırma




explorer'dan yandex kaldırma 





Kullanıcı hesabının iptal edilmesi

2.10.1. Kullanıcı, istediği zaman, kişisel bölümünde yer alan uygun işlevi kullanarak tüm Yandex servislerinde hesabını iptal etme veya bazı servisler için hesabının geçerliliğini sona erdirme hakkına sahiptir.

2.10.2. Yandex hesabının iptali aşağıdaki şekilde gerçekleştirilir:

2.10.2.1. Hesap bir ay süreyle engellenir ve bu süre zarfında, hesabın kullanımıyla siteye koyulan içerik ve diğer kullanıcı verileri silinmez; ancak gerek hesap sahibi Kullanıcı’nın, gerekse diğer kullanıcıların bunlara erişim olanağı olmaz;

2.10.2.2. Yukarıda belirtilen süre zarfında Kullanıcı hesabı geri yüklenecek olursa, söz konusu verilere erişim, erişimin engellendiği tarihte mevcut bulunan veriler kapsamında yenilenir (Sözleşme’de veya ilgili servisler için düzenleme getiren diğer belgelerde yer alan koşulları ihlal eden içerik hariç olmak üzere);

2.10.2.3. Yukarıda belirtilen süre zarfında Kullanıcı hesabı geri yüklenmezse, bu hesabın kullanımıyla siteye koyulan tüm içerik kaldırılır ve kullanıcı adı diğer kullanıcıların kullanımına açık olur. Bu andan itibaren, hesabın ve bu hesapla bağlantılı herhangi bir bilginin geri yüklenmesi mümkün olmadığı gibi, bu hesabın kullanımıyla Yandex servislerine erişim imkanı da yoktur.

2.10.3. Sözleşme’nin 2.10.2.1., 2.10.2.2., 2.10.2.3. maddelerinde (kullanıcı adının başka kullanıcılar tarafından kullanılabilirliği dışında) düzenlenen usul aynı zamanda, herhangi bir hesabın kullanımıyla belirli Yandex servislerine erişimin yasaklanmasında da kullanılır.
Yorum Paylaş
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook

Hiç yorum yok :